Lech 3:0 Legia

19Kolejorz95 napisał(a):mistrza z ligi Luksemburgu
Sven napisał(a):zdzichu napisał(a):Dziś wielkim mecz Manchester Chelsea czerwone diabły bez Rooneya ,a wiec ich siła spada o połowe i licze na to że Chelsea to wykorzysta ,pewnie bedzie mecz wielkiej walki tak jak było to w pierwszym spotkaniu na Stamford ,ciekawe ile Manchester jest wart bez Rooneya mam nadzieje że niewiele i ze Chelsea wygra ten mecz i obejmie prowadzenie w tabeli
W poprzedniej kolejce Manchester pokazał wygrywając 4-0 na wyjeździe , że bez Rooney'a jest wstanie wygrywać. Wtedy dwa gole strzelił dzisiejszy jedyny napastnik Berbatov. Dziwi mnie, że w "11" nie ma Nani'ego ale mam nadzieję, że wejdzie na plac gry.
Więc, Glory ManUtd
19Kolejorz95 napisał(a):Bayern nie jest tak solidną drużyną jak Manchester i uważam, że brak jedenej gwiazdy nic nie zmieni i ManU zagra w półfinale LM !!
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Duche napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=vpVj1PduJc8
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości