...
 ...Lech 3:0 Legia

...
 ...

Nie gra Rooney i wszyscy gadają jakie to osłabienie. W Chelsea nie zagra choćby Essien obecnie lider pomocy w Chelsea i nikt nie narzeka. W Arsenalu pół pierwszego składu ma kontuzje i większość w tym sezonie nie wystąpi i co oni mają powiedzieć? Niedługo Fabiański będzie musiał występować w polu bo nie będą mieli kim grać. A w MU nie gra Rooney i wielka mi tragedia.
  Nie gra Rooney i wszyscy gadają jakie to osłabienie. W Chelsea nie zagra choćby Essien obecnie lider pomocy w Chelsea i nikt nie narzeka. W Arsenalu pół pierwszego składu ma kontuzje i większość w tym sezonie nie wystąpi i co oni mają powiedzieć? Niedługo Fabiański będzie musiał występować w polu bo nie będą mieli kim grać. A w MU nie gra Rooney i wielka mi tragedia.
19Kolejorz95 napisał(a):mistrza z ligi Luksemburgu

Sven napisał(a):zdzichu napisał(a):Dziś wielkim mecz Manchester Chelsea czerwone diabły bez Rooneya ,a wiec ich siła spada o połowe i licze na to że Chelsea to wykorzysta ,pewnie bedzie mecz wielkiej walki tak jak było to w pierwszym spotkaniu na Stamford ,ciekawe ile Manchester jest wart bez Rooneya mam nadzieje że niewiele i ze Chelsea wygra ten mecz i obejmie prowadzenie w tabeli
W poprzedniej kolejce Manchester pokazał wygrywając 4-0 na wyjeździe , że bez Rooney'a jest wstanie wygrywać. Wtedy dwa gole strzelił dzisiejszy jedyny napastnik Berbatov. Dziwi mnie, że w "11" nie ma Nani'ego ale mam nadzieję, że wejdzie na plac gry.
Więc, Glory ManUtd
 (Ocenię go na 2/10 tylko dlatego, że był sam na szpicy). Chelsea wygrała dzięki naprawdę dobrej pierwszej połowie, druga należała do United jednak dopiero wejście Nani'ego zmieniło mecz. Błąd liniowego, gdzie Drogba był na metrowym spalonym. Teraz muszę czekać na potknięcia Niebieskich w co wierzę, mając na uwadze mecz z Liverpool'em czy Kogutami. R10 wracaj jak najszybciej
  (Ocenię go na 2/10 tylko dlatego, że był sam na szpicy). Chelsea wygrała dzięki naprawdę dobrej pierwszej połowie, druga należała do United jednak dopiero wejście Nani'ego zmieniło mecz. Błąd liniowego, gdzie Drogba był na metrowym spalonym. Teraz muszę czekać na potknięcia Niebieskich w co wierzę, mając na uwadze mecz z Liverpool'em czy Kogutami. R10 wracaj jak najszybciej  

(Brak Wayne'a niestety widoczny gołym okiem). Teraz jednak bardziej boję się tego co zrobią bez Rooney'a w Lidze Mistrzów. Zwyciężyć będzie trudno jednak mam nadzieję, że Dimitar jakoś zmobilizuje się plus Nani w pierwszym składzie i będzie dzięki temu półfinał.
 (Brak Wayne'a niestety widoczny gołym okiem). Teraz jednak bardziej boję się tego co zrobią bez Rooney'a w Lidze Mistrzów. Zwyciężyć będzie trudno jednak mam nadzieję, że Dimitar jakoś zmobilizuje się plus Nani w pierwszym składzie i będzie dzięki temu półfinał.
 ...a co do ligi mistrzów Manchester United i bez Ronney'a powinien awansować do półfinału powiedzmy sobie szczerze, Bayern nie jest tak solidną drużyną jak Manchester i uważam, że brak jedenej gwiazdy nic nie zmieni i ManU zagra w półfinale LM !!
...a co do ligi mistrzów Manchester United i bez Ronney'a powinien awansować do półfinału powiedzmy sobie szczerze, Bayern nie jest tak solidną drużyną jak Manchester i uważam, że brak jedenej gwiazdy nic nie zmieni i ManU zagra w półfinale LM !!
19Kolejorz95 napisał(a):Bayern nie jest tak solidną drużyną jak Manchester i uważam, że brak jedenej gwiazdy nic nie zmieni i ManU zagra w półfinale LM !!
 Jednak dla mnie (wiernego kibica MU) zawsze ta drużyna miała taką jedną szczególną gwiazdę, dzięki której wszystko się kręciło. Beckham, (może Van Nisterlooy), Ronaldo teraz Rooney. Bez nich Czerwone Diabły tracili bądź jak w przypadku Wayne'a tracą. Jednak mam najlepszego trenera, który na pewno coś wymyśli
 Jednak dla mnie (wiernego kibica MU) zawsze ta drużyna miała taką jedną szczególną gwiazdę, dzięki której wszystko się kręciło. Beckham, (może Van Nisterlooy), Ronaldo teraz Rooney. Bez nich Czerwone Diabły tracili bądź jak w przypadku Wayne'a tracą. Jednak mam najlepszego trenera, który na pewno coś wymyśli  Mój skład na mecz: VDS - Evra, Vidić, Rio, Gary (R. Da Silva)- Nani, Valencia, Park, Giggs, Carrick (Fletcher) - i mam nadzieję, że tym razem szczęsny Berbatov.
 Mój skład na mecz: VDS - Evra, Vidić, Rio, Gary (R. Da Silva)- Nani, Valencia, Park, Giggs, Carrick (Fletcher) - i mam nadzieję, że tym razem szczęsny Berbatov.

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Jednak według mnie, Berba powinien grać regularnie w duecie z Rooney'em co pewnie zwiększyło by moc Diabłów oraz ustabilizowało jego formę. (Bo jak narazie to przeplata świetnie ze słabymi wsytępami). Bardzo podobała mi się gra jego w Leverkusen tak na marginesie.Pamiętam inną jego piękną asystę około rok temu do Ronaldo, taką a'la roulette'ą. Teraz mam nadzieję, że znów przypomni się byłym "kolegom" z Monachium i rozegra świetne spotkanie.
  Jednak według mnie, Berba powinien grać regularnie w duecie z Rooney'em co pewnie zwiększyło by moc Diabłów oraz ustabilizowało jego formę. (Bo jak narazie to przeplata świetnie ze słabymi wsytępami). Bardzo podobała mi się gra jego w Leverkusen tak na marginesie.Pamiętam inną jego piękną asystę około rok temu do Ronaldo, taką a'la roulette'ą. Teraz mam nadzieję, że znów przypomni się byłym "kolegom" z Monachium i rozegra świetne spotkanie.

Duche napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=vpVj1PduJc8

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Tyle w temacie
 Tyle w temacie
 Nienawidzę takich wygranych w 90 minucie po samobóju.... Jak drużyna mistrza Polski może prezentować taki poziom? Gra ostatnia drużyna z pierwszą i grają jak równy z równym.
 Nienawidzę takich wygranych w 90 minucie po samobóju.... Jak drużyna mistrza Polski może prezentować taki poziom? Gra ostatnia drużyna z pierwszą i grają jak równy z równym. zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości