figaro56 napisał(a):Nie narzekajmy na Amerykanów bo oni nie zawahali się własnymi rękoma zniszczyć legendę Armstronga czy Marion Jones. Ta amerykańska filia WADA jest trzeba to przyznać dość skuteczna i konsekwentna.Dlaczego Grecy wywołują u mnie niestrawność? No bo Kenderisa wszyscy podejrzewali o doping a Grecy go kryli. Halkia to samo. Z przeciętnej zawodniczki w rok zrobiono mistrzynię. Porawiła rekord życiowy o przeszło 4 sek w rok!!!. Wszyscy komentatorzy pytali jak to możliwe i tylko kwestią czasu było złapanie koksiary na dopingu. Gdzie są greccy ciężarowcy? Kiedyś jedna ze światowych potęg. Oszukiwali cały sportowy świat tak jak Europę w finansach. Dlatego długo jeszcze będę podejrzliwie patrzył na greckich sportowców. Może to i niesprawiedliwe z mojej strony ale zapracowali na to, oj zapracowali.
figaro56 napisał(a):Nie narzekajmy na Amerykanów bo oni nie zawahali się własnymi rękoma zniszczyć legendę Armstronga czy Marion Jones. Ta amerykańska filia WADA jest trzeba to przyznać dość skuteczna i konsekwentna.Dlaczego Grecy wywołują u mnie niestrawność? No bo Kenderisa wszyscy podejrzewali o doping a Grecy go kryli. Halkia to samo. Z przeciętnej zawodniczki w rok zrobiono mistrzynię. Porawiła rekord życiowy o przeszło 4 sek w rok!!!. Wszyscy komentatorzy pytali jak to możliwe i tylko kwestią czasu było złapanie koksiary na dopingu. Gdzie są greccy ciężarowcy? Kiedyś jedna ze światowych potęg. Oszukiwali cały sportowy świat tak jak Europę w finansach. Dlatego długo jeszcze będę podejrzliwie patrzył na greckich sportowców. Może to i niesprawiedliwe z mojej strony ale zapracowali na to, oj zapracowali.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Krukowski szalony z tym wynikiem a i serie miał całkiem dobrą. Najsłabszy rzut poza jednym spaleniem ponad 79Musiałby być dobre warunki ale 85 metrów z przypadku się nie bierze.
Bocian napisał(a):* Amerykanin Jeger, bije rekord Ameryki Północnej na 3 kilometry z przeszkodami i jest bliski złamania bariery 8 minut.
damian940915 napisał(a):Bocian napisał(a):* Amerykanin Jeger, bije rekord Ameryki Północnej na 3 kilometry z przeszkodami i jest bliski złamania bariery 8 minut.
Widziałeś ten bieg? Dawno nie było tak dramatycznej końcówki https://www.youtube.com/watch?v=ZOFZ93GsfQk Powinien być czas w okolicach 7:56
damian940915 napisał(a):Botswańczyk z tego co widzę miał 44,01 w ubiegłym sezonie w tym samym miejscu. Jakby się tak bliżej przyjrzeć to La Chaux-de-Fonds leży ponad 900 m n.p.m. W tym upatrywałbym, że kilku zawodników uzyskało tam najlepsze rezultaty w sezonie, katarczyk Haroun (44,27) - 4 czas w tym roku na świecie, Jakub Krzewina (45,88) najlepszy wynik w tym roku w Polsce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości