zygy napisał(a):Myślicie, że realne jest wyższe miejsce Polski w klasyfikacji medalowej od Rosji? Już mamy 2 złota+ Stoch na dużej, a Rosja miała w Vancouver 3 złota.
mareqna napisał(a):Wczorajszej nocy śniło mi się,że sąsiadka zamiast psa trzyma za płotem hienę.Bardzo bałem się,że wyskoczy przez płot i mnie skonsumuje wiec z pretensjami i krzykiem poszedłem wyperswadować jej że to niebezpieczna bestia a ona z uśmiechem odpowiedziała że to potulne i miłe stworzenie.![]()
W drugim śnie widziałem rozradowanego Martina,który uśmiechając się z komórką przy uchu rozdawał autografy swoim fankom ( tłumy młodych niewiast),budząc się nie byłem pewien czy to dobre sny czy może przewrotne.Rano z kawą zasiadłem przed telewizorem,olimpiady jeszcze nie było ale leciał film przyrodniczy o życiu zwierząt i akurat trafiłem w fragment o hienach jakie to potulne i opiekuńcze zwierzęta dbające o swoje potomstwa.Ta hiena była z moich snów,więc jeśli spełnił się ten pierwszy sen to już byłem pewien że ten drugi też się spełni i Fourcade będzie złoty.Pierwszy raz oglądałem Martina na luzie będąc pewny zwycięstwa
Dziś liczę oczywiście na Polki,a może France pójdą w ślady....bardzo skromnego kolegi?
weiner napisał(a):mareqna napisał(a):Wczorajszej nocy śniło mi się,że sąsiadka zamiast psa trzyma za płotem hienę.Bardzo bałem się,że wyskoczy przez płot i mnie skonsumuje wiec z pretensjami i krzykiem poszedłem wyperswadować jej że to niebezpieczna bestia a ona z uśmiechem odpowiedziała że to potulne i miłe stworzenie.![]()
W drugim śnie widziałem rozradowanego Martina,który uśmiechając się z komórką przy uchu rozdawał autografy swoim fankom ( tłumy młodych niewiast),budząc się nie byłem pewien czy to dobre sny czy może przewrotne.Rano z kawą zasiadłem przed telewizorem,olimpiady jeszcze nie było ale leciał film przyrodniczy o życiu zwierząt i akurat trafiłem w fragment o hienach jakie to potulne i opiekuńcze zwierzęta dbające o swoje potomstwa.Ta hiena była z moich snów,więc jeśli spełnił się ten pierwszy sen to już byłem pewien że ten drugi też się spełni i Fourcade będzie złoty.Pierwszy raz oglądałem Martina na luzie będąc pewny zwycięstwa
Dziś liczę oczywiście na Polki,a może France pójdą w ślady....bardzo skromnego kolegi?
No to musisz wyśnić jeszcze raz przewrotne hieny i masowy również będzie złotyDziś złoto musi być Gabi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość