zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Menson napisał(a):Z tym, że Rutkowski miał taki wiatr od razu po wyjściu z progu, więc miał gorzej. Co nie znaczy, że mógł lepiej skoczyć. I tak on jest dla mnie głównym frajerem.
RakuNH napisał(a):Wiele będzie zależało od dyspozycji dnia. Jeśli Małysz skoczy na poziomie pierwszej trójki, Stoch pierwszej 15, Rutkowski pierwszej 25 a Hula nie zawali to jestem pewien że będzie medal. No ale jestem też prawie pewien że nie skoczą "swojego"
Janko10 napisał(a):Jak ktoś oczekiwał cudów to mnie zaraz potępi.
harding napisał(a):...Gdyby Rutkowski skoczył tylko 164 m., co na mamucie jest kiepskim wynikiem, polska ekipa zdobyłaby medal i wówczas sam byłbym za zostawienem obecnego składu trenerskiego...
harding napisał(a):...Jak sądziecie, czy należy dać duetowi kruczek-Mateja kolejny rok? Prosze o odpowiedź nie tylko RakuNH, którego zdanie w tej kwestii jest znane.
albatros napisał(a):I jeszcze jedno nazywanie kogoś frajerem, bo źle skoczył, świadczy o bardzo niskiej kulturze osobistej. Weź pokaz jak sam skaczesz, bądź wytrenuj kogoś, a nie zachowuj się jak cham.
albatros napisał(a):I jeszcze jedno nazywanie kogoś frajerem, bo źle skoczył, świadczy o bardzo niskiej kulturze osobistej. Weź pokaz jak sam skaczesz, bądź wytrenuj kogoś, a nie zachowuj się jak cham.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości