RakuNH napisał(a):Dziś podium raczej bez większych sensacji
1Svendsen
2Bjoerdalen
3Sikora
Rzadko mi się podobają Twoje typowania ale to może być![]()

RakuNH napisał(a):Dziś podium raczej bez większych sensacji
1Svendsen
2Bjoerdalen
3Sikora
Rzadko mi się podobają Twoje typowania ale to może być![]()
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Mateusz napisał(a):Dzisiaj w radiu słyszałem, że Tomasz dzisiaj będzie walczył o medale. No nie wiem, raczej szanse są bliskie zeru, strata jest potężna i zajęcie przez Tomka miejsca w pierwszej 10. czy 5. to będzie ogromny sukces.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Teraz interpretujesz w druga stronę.
Nikt nie ma mieć lepszych warunków. Warunki maja być równe.
ewcia napisał(a):Ale dla niektórych są równiejsze
wiatr napisał(a):Dlaczego żadna z ekip nie złożyła protestu po wczorajszym sprincie mężczyzn? Przecież pogoda niesprawiedliwie potraktowała nie tylko naszego Tomka ale i Niemców, Francuzów, Austriaków, Rosjan. Przecież to są nacje które się najbardziej liczą w tej dyscyplinie. Gdyby oni nacisnęli na sędziów to może by się udało anulować te wyniki przypominające loterię?
figaro56 napisał(a):O zwycięstwie w sporcie powinien decydować talent, praca, ambicja i zaangażowanie inaczej to wszystko traci sens. Równie dobrze można zrezygnować z rozgrywania zawodów jak rządzić ma przypadek i kaprysy aury to prostu wrzućmy losy i niech maszyna losująca wybierze medalistów.
ewcia napisał(a):Chłopie, to jest BIATLON.O czym ty bredzisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości