Polityka

O wszystkim.

Re: Polityka

Postprzez friducha » 19 Sty 2016 00:47

bye
Ostatnio edytowany przez friducha, 21 Sie 2016 20:13, edytowano w sumie 1 raz
**UWOLNIĆ ŚWISTAKA***zostawiam na wieczną pamiątkę tego sympatycznego młodzieńca.
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez kat. » 19 Sty 2016 10:12

I tutaj błędne koło się zamyka, bo tropy prowadzą do naszych największych przyjaciół (oprócz Madziarów, oczywiście :)) i jedynej opoki świata według antyimigranckiego i ksenofobicznego PiSu. :D
...to tylko wieczność pustką śpiewa
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Miejscowość: Marcówka

Postprzez mareqna » 19 Sty 2016 10:52

,,Czemu płaczasz? staremu mówił czyżyk młody.........masz większe w klatce niz w polu wygody....."Unia to nie wszystko i wysocy komisarze to nie wszystko.Polska to wolny i suwerenny kraj.Nie będą nas chcieli w UE to bedą nas chciały Stany Zjednoczone, nie będą nas chcieły Stany Zjednoczone to nas bedą chcieli Bracia Słowianie z wschodu.
I niech Unia tak nie grozi bo ile spotkanie J.Kaczyński-Wiktor Orban jakoś przeżyli to ewentualnego spotkania z W.Putinem już tak łatwo nie przeżyją a przecież jest jeszcze David William Donald Cameron który chętnie i ochoczo spoglada w stronę Warszawy.
Jeśli ktoś mówi,że ma wielu przyjaciół to tak naprawdę nikogo nie ma :( ja wolę jednego przyjaciela W.Orbana od dziesiatek pustych deklaracji z Europy.

A kto w tej Uniiji zostanie? Niemcy i Francja z milionami arabskich emigrantów i ci co ,,urodzili sie zmęczeni i żyją po to ażeby wypocząć" czyli Grecja,Włochy,Portugalia i Hiszpania. ;)
Ostatnio edytowany przez mareqna, 19 Sty 2016 11:07, edytowano w sumie 1 raz
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez kat. » 19 Sty 2016 11:04

mareqna napisał(a):I niech Unia tak nie grozi bo ile spotkanie J.Kaczyński-Wiktor Orban jakoś przeżyli to ewentualnego spotkania z W.Putinem już tak łatwo nie przeżyją

Tylko żeby Kaczyński je przeżył, to musiałby na jakimś mocarzu jechać ;)

mareqna napisał(a):Nie będą nas chcieli w UE to bedą nas chciały Stany Zjednoczone, nie będą nas chcieły Stany Zjednoczone to nas bedą chcieli Bracia Słowianie z wschodu.

Ha! Jeszcze nie zapominaj o Kitajcach. A na końcu mamy AOSIS.

A tak poważnie to nie jesteśmy już suwerennym krajem i widać to ostatnio jak na dłoni. PiS trochę poszczeka, ale na końcu i tak zwiesi głowy, za duża siatka zależności. Potem dojdzie do władzy Petru i będą musieli zrobić dla nas extrakategorię ratingową, tacy będziemy godni zaufania. 8-) Po co nam wolność, jak mamy komputery i fejsbuki?
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Postprzez antylewak » 19 Sty 2016 20:25

friducha napisał(a):

No to chcę Cię oświecić, że o wybieraniu cichaczem sędziów TK na zapas nie zająknął się żaden prawicowy szmatławiec w stylu niezależnej, a o problemie grzmiała o zgrozo Solska nie gdzie indziej jak w Gazecie Wyborczej :lol: . Prawicowe "mendia" były wtedy zajęte wymyślaniem kolejnych hejtów na "bula" i wymyślaniem bredni o skakaniu po krześle w parlamencie Japonii. Link, który podałeś wiedzie zdaje się do medium głównego ścieku, nieprawdaż? A Leszek Miler to jest Twój autorytet? Bo mój z całą pewnością nie. Nie mam pojęcia czemu tak na mnie wsiadłeś, ale jeżeli Ci się wydaje, że będę udawać, że "deszcz pada" to się mylisz. Radzę Ci natomiast szykuj się, szykuj i ćwicz dietę chleb+woda, bo już bardzo niedługo Twoi idole wymiksują nas z UE i skończą się dopłaty do wszystkiego i życie na kredyt... Zobaczymy jak wtedy zaśpiewasz... Boso ale w ostrogach :roll:

Adrian- wiesz jest taka zasada dochodzenia do prawdy poprzez motyw "kto zyskał"? Zadaj sobie pytanie "kto zyskał" a dowiesz się kto za tym stoi i z całą pewnością nie jest to Angela Merkel, która tym krokiem przekreśliła sobie w dużym stopniu szanse na reelekcję.

Proszę nie kłamać.W dzisiejszych czasach kłamstwo zawsze ma krótkie nogi.

http://niezalezna.pl/68022-barbarzyncy-w-trybunale
http://niezalezna.pl/68006-skok-platfor ... -w-senacie
http://telewizjarepublika.pl/prof-piotr ... 20347.html

Helsińska Fundacja Praw Człowieka oceniła "czerwcową "ustawę o TK jako łamiącą prawo.Nawiasem mówiąc fundacja jeszcze w trakcie ekspresowych prac nad tą ustawą alarmowała i apelowała by nie tworzyć potworka niezgodnego
z konstytucją.Jak apele i opinie prawników Fundacji zostały potraktowane przez dzisiejszych KOD-owców ? Tak jak osiem
inicjatyw obywatelskich w sprawie referendum.Zostały spuszczone do szamba zwanego demokracja według platformy obywatelskiej.
antylewak
Młodzik młodszy

Postprzez Snill Jenta » 20 Sty 2016 00:25

Kolejny powód, by lubić Czechów :D
(Poza tym, że mają fajną biathlonistkę :P)
Ostatnio edytowany przez Snill Jenta, 20 Sty 2016 02:18, edytowano w sumie 1 raz
There comes a point where it all becomes too much. When we get too tired to fight anymore so we give up. That's when the real work begins. To find hope where there seems to be absolutely none at all.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez Bocian » 20 Sty 2016 00:58

Snill Jenta napisał(a):Kolejny powód, by lubić Czechów :D
(Poza tym, że mają fajną biathlonistkę :P)

Trzeba zmienić stare powiedzenie na "Polak-Czech...dwa bratanki."
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Miejscowość: Bikini Dolne

Postprzez kat. » 20 Sty 2016 09:38

Myślę, że w Czechach by się nie przyjęło. Nasza sympatia wobec nich zawsze była mocno protekcjonalna, a ich sympatia jest mniej więcej taka, jak nasza wobec Cyganów. Ze Słowakami bardziej się dogada (dosłownie, bo język podobny).

https://www.youtube.com/watch?v=QBu6UyzPdHA

Co do wczorajszej debaty, to oglądałem piąte przez dziesiąte, ale i tak jestem zbudowany. Spodziewałem się głosów oburzenia od bezideowych idiotów w rodzaju PO, ale poza nimi samymi i ich kolegami wystąpienia były stonowane albo przychylne nie tyle nawet samej Polsce, co ochronie suwerenności państw członkowskich.
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Postprzez Bocian » 20 Sty 2016 12:26

Wielkie hallo! O danie z wieprzowiny serwowane w jednym z duńskich miast. Oczywiście ludzie poprawni politycznie trzęsą tyłkami.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Postprzez Snill Jenta » 22 Sty 2016 00:52

Babi też się włączył do dyskusji ;)
There comes a point where it all becomes too much. When we get too tired to fight anymore so we give up. That's when the real work begins. To find hope where there seems to be absolutely none at all.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez Bocian » 22 Sty 2016 00:58

Snill Jenta napisał(a):Babi też się włączył do dyskusji ;)

Tak patrząc na tę ich rozmowę. Widać że tamta pani, starała się nie słucha tego co mówi Babi, albo inaczej.....nie dopuszczać do siebie, tego co on do niej mówi.
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Postprzez maksim » 22 Sty 2016 14:45

Image

Mariusza lepiej nie denerwować ;d
I don't need you to worry for me cause I'm alright
I don't want you to tell me it's time to come home
I don't care what you say anymore, this is my life
Go ahead with your own life and leave me alone
Awatar użytkownika
maksim
Kadra A

Miejscowość: Szatander Bank/Korova Milky Bar - Częśtochowa

Postprzez Snill Jenta » 22 Sty 2016 14:51

A ja mam coś o Szwedach znowu :P
PS Stare, ale kuriozalny jest fakt, że nadal w to brną coraz bardziej.
Ostatnio edytowany przez Snill Jenta, 22 Sty 2016 15:04, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez maksim » 22 Sty 2016 15:01

Prehistoria przecież :D Teraz o czymś takim to w Sverigestanie nie przeczytasz.
I don't need you to worry for me cause I'm alright
I don't want you to tell me it's time to come home
I don't care what you say anymore, this is my life
Go ahead with your own life and leave me alone
Awatar użytkownika
maksim
Kadra A

Miejscowość: Szatander Bank/Korova Milky Bar - Częśtochowa

Postprzez Snill Jenta » 22 Sty 2016 15:03

Wiem, ale wrzuciłam, bo Szwedzi. Plus fakt, że teraz to tych absurdów jest jeszcze więcej.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez Bocian » 24 Sty 2016 14:17

Znów gorąco na Bałkanach.

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 03934.html

Przypominają mi się czasy Leppera i Samoobrony, jak zboże lądowało na torach.
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Postprzez Bocian » 25 Sty 2016 18:49

Coś dla Snil Jenty.

Szwecja....Pracownica ośrodka, dla uchodźców w Molndal została zamordowana przez uchodźcę.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Postprzez Snill Jenta » 25 Sty 2016 19:57

Bocian napisał(a):Coś dla Snil Jenty.

Szwecja....Pracownica ośrodka, dla uchodźców w Molndal została zamordowana przez uchodźcę.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5

To jest Szwecja.
Szwecja jest inteligentna inaczej.
Nie bądź jak Szwecja.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez Bocian » 25 Sty 2016 20:01

Snill Jenta napisał(a):To jest Szwecja.
Szwecja jest inteligentna inaczej.
Nie bądź jak Szwecja.

Z wypowiedzi pod artykułem można wyczytać, że Szwecja to w zasadzie państwo totalitarne w którym poprawność polityczna przybrała formę cenzury, rodem z czasów ZSRR, PRL, NRD itd.

Ps: Słyszałaś, że dzisiaj TVP2 wyemituje ostatni odcinek programu "Tomasz Lis - Na żywo" ?
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Postprzez Snill Jenta » 25 Sty 2016 21:14

Szwecja to nie kraj, to jakaś parodia.
Yup, czytałam o tym.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości