mareqna napisał(a):I niech Unia tak nie grozi bo ile spotkanie J.Kaczyński-Wiktor Orban jakoś przeżyli to ewentualnego spotkania z W.Putinem już tak łatwo nie przeżyją
mareqna napisał(a):Nie będą nas chcieli w UE to bedą nas chciały Stany Zjednoczone, nie będą nas chcieły Stany Zjednoczone to nas bedą chcieli Bracia Słowianie z wschodu.
friducha napisał(a):
No to chcę Cię oświecić, że o wybieraniu cichaczem sędziów TK na zapas nie zająknął się żaden prawicowy szmatławiec w stylu niezależnej, a o problemie grzmiała o zgrozo Solska nie gdzie indziej jak w Gazecie Wyborczej. Prawicowe "mendia" były wtedy zajęte wymyślaniem kolejnych hejtów na "bula" i wymyślaniem bredni o skakaniu po krześle w parlamencie Japonii. Link, który podałeś wiedzie zdaje się do medium głównego ścieku, nieprawdaż? A Leszek Miler to jest Twój autorytet? Bo mój z całą pewnością nie. Nie mam pojęcia czemu tak na mnie wsiadłeś, ale jeżeli Ci się wydaje, że będę udawać, że "deszcz pada" to się mylisz. Radzę Ci natomiast szykuj się, szykuj i ćwicz dietę chleb+woda, bo już bardzo niedługo Twoi idole wymiksują nas z UE i skończą się dopłaty do wszystkiego i życie na kredyt... Zobaczymy jak wtedy zaśpiewasz... Boso ale w ostrogach
Adrian- wiesz jest taka zasada dochodzenia do prawdy poprzez motyw "kto zyskał"? Zadaj sobie pytanie "kto zyskał" a dowiesz się kto za tym stoi i z całą pewnością nie jest to Angela Merkel, która tym krokiem przekreśliła sobie w dużym stopniu szanse na reelekcję.
Snill Jenta napisał(a):Babi też się włączył do dyskusji
Bocian napisał(a):Coś dla Snil Jenty.
Szwecja....Pracownica ośrodka, dla uchodźców w Molndal została zamordowana przez uchodźcę.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5
Snill Jenta napisał(a):To jest Szwecja.
Szwecja jest inteligentna inaczej.
Nie bądź jak Szwecja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości