mareqna napisał(a):Czy za tydzień jako drudzy po Węgrach zamienimy wolność liberalną na rzecz silnego państwa gdzie panuje ład i porządek?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
mareqna napisał(a):Po wczorajszym występie lewego rudego brodacza Zjednoczona Lewica może miec problemy z wejściem do Sejmu a mieli atakować drugą lokatę
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
mareqna napisał(a):Twoja Esbek faworytka wypadła wczoraj bardzo słabo jako ,,prymuska wykuła na blachę i wyrecytowała wierszyk bez zająknięcia" A liczyłem na więcej
esbek napisał(a):mareqna napisał(a):Twoja Esbek faworytka wypadła wczoraj bardzo słabo jako ,,prymuska wykuła na blachę i wyrecytowała wierszyk bez zająknięcia" A liczyłem na więcej
Nawet nie wiedziałem, że mam jakąś faworytkę. Ale dzięki za informację, tylko może podaj mi która to, bo jestem za mało kumaty?
RakuNH napisał(a):mareqna napisał(a):Po wczorajszym występie lewego rudego brodacza Zjednoczona Lewica może miec problemy z wejściem do Sejmu a mieli atakować drugą lokatę
Nie kumam tych zachwytów nad nim. Raz próbował być merytoryczny i powiedział coś o Kazachstanie. Przecież tam jest progresja podatkowa i wysokie podatki. O co mu chodziło? Nie wiem.
Takiej debaty nie da się wygrać, można tylko przegrać. Jeśli ktoś przegrał to Nowacka bo zaprezentowała się jak Ogórek. Reszta odegrała swoje role, Kukiz i Korwin najbardziej autentycznie ale każdy wiedział co powiedzą
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości