Arthuro Vidal świetny piłkarz i mam nadzieję,że z Islą,Mattim Fernandezem,Madelem,Sanchezem,Iturrą i Gonzalezem poprowadzi Chile do sukcesów na Mistrzostwach Świata.Niestety mój ból jest przeogromny(łączę się w bulu

) gdyż czarny koń mistrzostw drużyna Kolumbii poniosła ogromną stratę z powodu wykluczenia z udziału w turnieju w Rio jej największej gwiazdy.

Pech pechem poganiany prześladuje moich ulubieńców,Radamel Falcao Garcia Zarate nieobecny usprawiedliwiony z powodu zerwania wiązadeł krzyżowych w kolanie.Kolumbia z El Tigre mogła wygrać turniej w Rio,mogła

a teraz o sukces będzie bardzo trudno.
Taka Francja posiada w sportach zimowych sześć gwiazd a z tego trzy nie pojedzie do Sochi (Worley,Rolland,Dorin)

a Norwegia posiada sto gwiazd w sportach zimowych i jakoś nie słyszałem żeby któryś z liczących się sportowców został wyeliminowany z Igrzysk Olimpijskich z powodu kontuzji.I taka to sprawiedliwość i taka to taka.

Eh,nie jest łatwo....nie jest łatwo żyć..Kiedyś ten sport walnę jak papierosami,alkoholem, panienkami i polityką i będę wolnym człowiekiem...i żyć będzie łatwiej

Sorki ale załamać się idzie

Nie ma sensu z koniem się kopać....