Skoki narciarskie

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Skoki narciarskie

Postprzez mareqna » 10 Sty 2013 14:25

kibicka napisał(a):
mareqna napisał(a):Te dwie cholery :) przebijają już nawet Marcosa :) w zapalczywości kibicowskiej do Norge.A może to też Marcos? albo jego agentki.Wykończą niedługo forum :lol: :lol: :lol:

Haha oj no wiesz co... :D

Jak się pojawi trzecia to już będę pewny że to reżyserka.Jest jeszcze ta Caro? :oops:
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez kibicka » 10 Sty 2013 14:30

mareqna napisał(a):Jak się pojawi trzecia to już będę pewny że to reżyserka.Jest jeszcze ta Caro? :oops:

Taa już od razu, po prostu jest za co kibicować Norwegii i masz tu kilka żywych przykładów :)
Kto szuka nieskończoności, niech zamknie oczy

kat. wracaj!
Awatar użytkownika
kibicka
Kadra A

Postprzez Heidi » 10 Sty 2013 14:33

hehe... kibicka i Heidi - agentki Marcosa :D
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Miejscowość: Ytre Enebakk

Postprzez Heidi » 10 Sty 2013 18:54

i znowu problemy w Zakopanem. Kwalifikacje odwolane ze wzgledu na zbyt silny wiatr :cry:
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Postprzez markos7207 » 10 Sty 2013 22:35

Tylko nie cholery, zarazo ;) . Więcej takich agentek :D

A Ahonenowi odbiło, chce ponownie wrócić na skocznie, nawet jeszcze w tym sezonie. Wciąż marzy mu się olimpijskie złoto. Ale biorąc pod uwagę bryndzę jaka panuje w fińskich skokach, niech wraca
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez Duche » 10 Sty 2013 23:29

W sumie mieszane uczucia mam co do tej decyzji. Kolejny powrot Ahonena, niezbyt fajnie to wyglada, bo jak sie odchodzi to powinno sie raz a porzadnie, tak jak to Fin zrobil za pierwszym razem. Niemniej brak tego olimpijskiego medalu indywidualnie to wielka skaza w cudownej karierze finskiego mistrza. Tylko czy da rade? Skoro w Kanadzie nie dal, choc byl blisko, to czy cztery lata pozniej wreszcie mu sie uda? Zycze z calego serca powodzenia Ahonenowi, jednak wydaje mi sie to malo realne.

Niech jeszcze powroci Hautameaki, Funaki, Harada, Pettersen, Hannavald, Peterka, Widhoelzl, Hoellwarth, Ljoekelsloy, Goldberger, Malysz i paru innych i skoki znowu bedzie sie ogladac z wielka przyjemnoscia.
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów"
Diego Armando Maradona

Dorothea Wierer :*
Awatar użytkownika
Duche
Żywa legenda

Miejscowość: Lędziny / Лендзины

Postprzez markos7207 » 10 Sty 2013 23:33

Duche napisał(a):Niech jeszcze powroci Hautameaki, Funaki, Harada, Pettersen, Hannavald, Peterka, Widhoelzl, Hoellwarth, Ljoekelsloy, Goldberger, Malysz i paru innych i skoki znowu bedzie sie ogladac z wielka przyjemnoscia.

To będziemy mieć zawody weteranów :P , całkiem przyjemne nie powiem tylko pod warunkiem że bez żadnych przeliczników itp. kombinacji
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez Duche » 10 Sty 2013 23:36

Zadnych kombinacji, stare, dobre (patrzac na to co jest teraz) zasady i bedzie cacy. Do tego do zawodow weteranow dobrac tez zapomniane skocznie m.in. Falun, Villach, Chamonix, Iron Mountain czy Hakuba i bedzie miodzio :mrgreen:
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów"
Diego Armando Maradona

Dorothea Wierer :*
Awatar użytkownika
Duche
Żywa legenda

Miejscowość: Lędziny / Лендзины

Postprzez RychuGKM » 11 Sty 2013 09:35

A co do weteranów , to dziś w zawodach pucharu kontynentalnego wystartuje ... Takanobu Okabe :lol:
Japończyk brylował na wczorajszych treningach:
http://www.skijumping.pl/wiadomosci/156 ... -treningi/
RychuGKM
Kadra B

Postprzez Heidi » 11 Sty 2013 13:13

Duche napisał(a):Zadnych kombinacji, stare, dobre (patrzac na to co jest teraz) zasady i bedzie cacy. Do tego do zawodow weteranow dobrac tez zapomniane skocznie m.in. Falun, Villach, Chamonix, Iron Mountain czy Hakuba i bedzie miodzio :mrgreen:

Zgadzam sie z toba!! Jeszcze wiecej takich skoczni zapomnianych! Falun i Hakube to ja po prostu ubustwialam ;D
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Postprzez kibicka » 11 Sty 2013 13:47

A Jane Ahonen powiedział że chciałby wrócić do skakania (znowu). Cel - olimpiada... A pojawić się chce podczas TCS

kat. wracaj!
Awatar użytkownika
kibicka
Kadra A

Postprzez friducha » 11 Sty 2013 15:04

bye
Ostatnio edytowany przez friducha, 22 Sie 2016 06:46, edytowano w sumie 1 raz
**UWOLNIĆ ŚWISTAKA***zostawiam na wieczną pamiątkę tego sympatycznego młodzieńca.
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez Heidi » 11 Sty 2013 17:02

kibicka napisał(a):A Jane Ahonen powiedział że chciałby wrócić do skakania (znowu). Cel - olimpiada... A pojawić się chce podczas TCS

im starszy, tym glupszy...
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Postprzez kibicka » 11 Sty 2013 17:21

Komentator na Eurosporcie też właśnie na początku skoków też o tym trochę wspomniał i powiedział, że Ahonen twierdzi iż jest w dobrej formie fizycznej. Ja tam nie wiem, ale poprzedni powrót zbyt udany nie był, więc ten też moze taki być...

kat. wracaj!
Awatar użytkownika
kibicka
Kadra A

Postprzez Peeta » 11 Sty 2013 17:30

Mam nadzieję, że nie wróci...Bardzo lubiłem oglądać pana ,,kamienną twarz'' na skoczniach świata, ale już raz wrócił no i za dobrze to nie wyglądało...
Awatar użytkownika
Peeta
Junior

Postprzez mareqna » 11 Sty 2013 17:31

Stary skoczek to nie stare wino ani stare skrzypce ani też stary urlop!
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez damian940915 » 11 Sty 2013 22:20

Ja tam będę mu kibicował, by spełnił swoje marzenia, a więc indywidualny medal Igrzysk. Szanse ma marne i to trzeba uczciwie przyznać. Przygotowanie formy do docelowej imprezy i pojawianie się jedynie w pojedynczych konkursach PŚ, bo domyślam się, że tak jest plan, jest czymś co może się powieść, bo jest w zasadzie czymś nowym, czymś czego nikt do tej pory nie próbował. Nie jestem za powrotami po zakończeniu kariery, ale myślę, że Janne jest na tyle zdeterminowany, że z chęcią nadszarpnie swoją reputację, by spróbować. Zresztą on ma chyba świadomość, że poprzednim powrotem już zniszczył część swojej legendy.

Tak dziwnego konkursu drużynowego jeśli chodzi o wyniki chyba jeszcze nie było. Szkoda tego skoku Miętusa, ale nie ma co narzekać. Proszę o powtórkę tej lokaty na MŚ we Włoszech!
Narty były złe i strzelanie, strzelanie też było złe ...
Awatar użytkownika
damian940915
Mistrz Świata

Postprzez san » 11 Sty 2013 23:43

Na niektórych forach skoków chcą odebrać Miętusowi polskie obywatelstwo :lol:
san
Mistrz Świata

Postprzez mark12 » 12 Sty 2013 02:00

Na wszystkich w zasadzie forach gim(Azja) rządzi.Szkoda tego skoku.Trochę to podobne do naszej sztafety w biathlonie.Zawsze się musi prrzytrafić "strzelanie w stójce".Trudno.
mark12
Młodzik młodszy

Postprzez markos7207 » 12 Sty 2013 19:08

Kamil taka przewagę roztrwonić :o , zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki.
Vikingi wczoraj podokazywali nie tak jak trzeba ;) dzisiaj za to wzięli rewanż. Anders przed Andersem :D i Grześ daleko jak na niego.

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości