friducha napisał(a):Swoją drogą to mało jest chyba kobiet, które poświęciłyby tyle czasu co niektórzy na wyszukiwanie słitaśnych fociek spod lidla jakichś kompletnie beznadziejnych człaponów co to nawet do mety jeszcze nie dobiegły...
Duche napisał(a):Jak mozna kibicowac Realowi i Barcelonie jednoczesnie? Nie czaje tego w ogole
ssonicsl napisał(a):Skończcie już kłótnie. Najlepszym piłkarzem ubiegłego roku był Arturo Vidal![]()
Duche ma rację. Real i Barca jednocześnie? No niezdrowe
mareqna napisał(a):Nie oto chodziło,ja go tez lubię i gdyby nie Messi byłby najlepszym piłkarzem swiata.Kibicuję Realowi i Barcelonie a w Europie zdecydowanie Portugal,Portugal,Portugal.Chciałem tylko sprawdzić reakcję dziewczyny,która też mnie zaskoczyła bo zna się na sporcie i jest prawdziwa kibicką.
kibicka napisał(a):Spódnica i szpilki nie muszą od razu przekreślać zainteresowania sportem w tym przypadku piłki![]()
kat. napisał(a): Ja tam nic nie wytykam poza tym. W realu też znajdą się kibicki-fanatyczki i lasencje chodzące na mecze, żeby się wylansować i/lub znaleźć chłopa
zdzichu napisał(a): Dziwne, że nikt nie wspomniał o "najlepszej" jedenastce roku 2012.Bo to już naprawdę jest parodia.Cała jedenastka ułożona z piłkarzy grających w Primiera DivisionA brak w niej Cole'a i Pirlo co najmniej dziwny
markos7207 napisał(a):kibicka napisał(a):Spódnica i szpilki nie muszą od razu przekreślać zainteresowania sportem w tym przypadku piłki![]()
Takie połączenie jest jak najbardziej pożądane![]()
Messi bezdyskusyjnie zasłużył na wyróżnienie za ostatni rok, w poprzednich latach miałem czasami wątpliwości czy to w jego łapki powinna wpaść nagroda. Oprócz Leo, duże wrażenie zrobił na mnie Zlatan mimo że na Ukrainie ze Szwedami za wiele nie zwojował podczas Euro. Ale facet ma to "coś" co pozwala mu zdobywać kosmiczne gole jak choćby ta z meczu z Anglią. No i ten jego charakterek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości