Duche napisał(a):To mnie właśnie tak bardzo boli
RakuNH napisał(a):Podobno w Polsce też szykuje się kolejny żenujący skandalik dopingowy. Friducha ma odpowiednie kontakty więc pewnie już wie o czym mówię, ale czekajcie w napięciu na tą szokująca informację
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Duche napisał(a):Coraz ciekawiej sie robi. W raportach USADA mozna przeczytac m.in. o tym, ze Armstrong zaplacil UCI za zatuszowanie pozytywnej probki z Tour de Suisse 2001, ktore notabene wygral.
Przyszla kryska na Matyska. Wreszcie sie konczy piekna bajka o herosie z Teksasu. Strasznie mnie to cieszy. Zastanawia mnie tylko, czy sam Lance kiedykolwiek sie przyzna do tego, ze stosowal doping i byl glownym organem najlepiej zorganizowanego przedsiewziecia dopingowego w historii sportu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości