zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
figaro56 napisał(a):A może przed sądem przyjąć linię obrony wieloletniego znęcania się psychicznego tej instytucji nad kibicem? Obrona własna?
Nedops napisał(a):Kończę bo tak możemy do końca igrzysk, pewnie każdy dzień da nam obu argumenty na prawdziwość każdej tezy ;]
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a): Jeśli będziemy tak sztywno podchodzić do czasów to Czerniak przyjechał z 49,14 a jakby uzyskał 49,10 to wszyscy by mówili o sporym zawodzie bo nie byłoby go nawet z w półfinale na 100 dowolnym. W motylku ma 52,07 i patrząc na listy światowe to mu powinno dać wymęczony półfinał - jeśli więc nie będzie finału to będzie tylko lekkie rozczarowanie
RakuNH napisał(a):Pamiętam, że ktoś tu na forum mi tłumaczył, że to nie fair że Polsat transmituje na TV4.Nie wiem czy to nie byłeś Ty Kat. i Ssonicsl, ale nie chcę Was oczerniać.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości