.Tomasz Marczyński z grupy Vacansoleil zajął trzecie miejsce w jednoetapowym kolarskim Wyścigu Dookoła Kolonii, długości 196,7 km. Najszybszy na mecie okazał się Czech Jan Barta (NetApp), do którego Polak stracił dwie minuty i dwie sekundy. Kolejne polskie podium
 .Tomasz Marczyński z grupy Vacansoleil zajął trzecie miejsce w jednoetapowym kolarskim Wyścigu Dookoła Kolonii, długości 196,7 km. Najszybszy na mecie okazał się Czech Jan Barta (NetApp), do którego Polak stracił dwie minuty i dwie sekundy. Kolejne polskie podium 

. Myślę, ze Iwan dojdzie do odpowiedniej formy, ale i Nibalego też wystawią. Giro to dla włoskich drużyn impreza sezonu. Szansy Szmyda należy upatrywać w tym, ze dyrektor sportowy zauważył na wyścigu Dookoła Trydentu, iż "noga podaje"
 . Myślę, ze Iwan dojdzie do odpowiedniej formy, ale i Nibalego też wystawią. Giro to dla włoskich drużyn impreza sezonu. Szansy Szmyda należy upatrywać w tym, ze dyrektor sportowy zauważył na wyścigu Dookoła Trydentu, iż "noga podaje"   . Zawsze mogą zagrać na kilka fortepianów
 . Zawsze mogą zagrać na kilka fortepianów   . Ważne , aby Sylwester nie stracił przez brak koncentracji głupich minut w początkowej fazie wyścigu. Basso jeśli poczuje, ze "pary brak", to gotów odpuścić  Szmydowi, ale Nibali to zupełnie inny zawodnik. Wystarczy przypomnieć 2009 rok i Mont Ventoux. Jeśli ktoś wie, ilu i jacy Polacy wystąpią w Giro, to proszę o info.
 . Ważne , aby Sylwester nie stracił przez brak koncentracji głupich minut w początkowej fazie wyścigu. Basso jeśli poczuje, ze "pary brak", to gotów odpuścić  Szmydowi, ale Nibali to zupełnie inny zawodnik. Wystarczy przypomnieć 2009 rok i Mont Ventoux. Jeśli ktoś wie, ilu i jacy Polacy wystąpią w Giro, to proszę o info. 
  . A "Vino" chce jeszcze raz wystartować w Wielkiej Pętli choć po ubiegłorocznym wypadku wyglądało że to już definitywny koniec kariery Kazacha.
 . A "Vino" chce jeszcze raz wystartować w Wielkiej Pętli choć po ubiegłorocznym wypadku wyglądało że to już definitywny koniec kariery Kazacha.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

A co fajnego? Nie wiem - to samo co w autografach, znaczkach - pamiątka.
 A co fajnego? Nie wiem - to samo co w autografach, znaczkach - pamiątka.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości