leosiek napisał(a): Wie ktoś kiedy Svendsen kończy karierę?
ZIO Oslo 2022, ale 8 lat zleci jak z bicza strzelił

.
Niektórym nudno, niektórym nie

, mi tam takie zawody pasują gdy Norwegowie szybko biegną i celnie strzelają. Dzień dniu a bieg biegowi nierówny, ale nie mógł Ole wczoraj na finałowym strzelaniu takiej serii posłać jak dziś ?

Medal może by był, może tylko 4. miejsce ale walczyłby do końca. Emil wreszcie się ogarnął, przynajmniej w końcówce nieźle finiszuje, jeszcze został jeden etap do wygrania. No i u pań to samo, tylko tu będzie ciężej bo Tiril i Torcia to trochę za mało, ale mam nadzieję Flatland zmobilizuje się na ostatni olimpijski występ w karierze a Solemdal wróci do pełni sił.
Tak czy siak, Oluś dogonił Miśka w ilości złotek a przegonił w zdobyczy medalowej na igrzyskach, jak wspomniałem liczę na poprawienie wyniku

.
Co za szajba odwaliła Mahtę nie widziałem, za dużo stron otwartych na kompie naraz, jak wróciłem na bieg po słowach Wyrzyka to już było po ptokach. No cóż, 2-3 dni temu zapowiadał że możliwe jest aby zdobył w Soczi 5 złotych medali, sroki uciekają z garści jedna po drugiej to i nerwy chłopakowi puszczają

.
Kat, gdyby nie pewien mieszkaniec Lesja to statystyki wyglądałyby nieco inaczej