Nie zazdroszczę Ci tego jutrzejszego dnia w szkole spędzonego na  kacu

Spełnienia marzeń, a zawłaszcza udanej eskapady na Ibizę
 Spełnienia marzeń, a zawłaszcza udanej eskapady na Ibizę  
  . Jesteście kochani
. Jesteście kochani   .
.

A sportowo abyś miała jak najwięcej satysfakcji z występów swoich faworytów, myślę że będziemy się cieszyć wówczas razem
 A sportowo abyś miała jak najwięcej satysfakcji z występów swoich faworytów, myślę że będziemy się cieszyć wówczas razem  

Dziękuję Wam bardzo
 Dziękuję Wam bardzo  Miło z Waszej strony, a i Markosie jakie śliczne kwiatki
 Miło z Waszej strony, a i Markosie jakie śliczne kwiatki 

trudno jakoś muszę żyć bez Ciebie,niewierna
trudno jakoś muszę żyć bez Ciebie,niewierna 

Niech Polacy zdobędą  worek medali na IO i dostarczą nam wielu niezapomnianych chwil
 Niech Polacy zdobędą  worek medali na IO i dostarczą nam wielu niezapomnianych chwil 

. My tu niemal o wojnę się otarliśmy z Francją i Norwegią a ta sobie łososika norweskiego zajadła i winkiem francuskim popijała
 . My tu niemal o wojnę się otarliśmy z Francją i Norwegią a ta sobie łososika norweskiego zajadła i winkiem francuskim popijała 
 . We mnie bałkańska płynąc będzie krew, kobiety, wino(to się zastąpi czymś mocniejszym
 . We mnie bałkańska płynąc będzie krew, kobiety, wino(to się zastąpi czymś mocniejszym  )taniec, śpiew...
 )taniec, śpiew... 

.
. .
. 

. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam Prezes naszego... portalu
 . Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam Prezes naszego... portalu  , niech żyje nam ! Najlepszego Seb
 , niech żyje nam ! Najlepszego Seb 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości