friducha napisał(a):musi być enigmatyczne, bo inaczej byłoby banalnie prostewięc podpowiadam, że chodzi o tę Magdalenę, która z wszystkich Magdalen i nie-Magdalen najwięcej razy stała na podium w PŚ
friducha napisał(a):Jedynie Forsberg była nazywana królową sportów zimowych. Odpowiedzi figaro jak i markosa świadczą o tym, że było to dość oczywiste. A stwierdzenie, że moje pytanie było głupie jest po prostu niemiłe i wolałabym żebyś się w ten sposób nie odnosił ani do mnie, ani do nikogo innego na tym forumZresztą zgodnie ze starym powiedzeniem "nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi".
friducha napisał(a):@albatros jeżeli czujesz się aż tak pokrzywdzony to oddam Ci moją kolejkę do zadawania kiedy znów będę znać odpowiedź na pytanie. tym razem uprzedził mnie zdzichu.
friducha napisał(a):dlatego, że ma najwięcej miejsc na podium w PŚ? że ma na koncie 5 kryształowych kul w generalce? pokaż mi inna Magdę, która ją przebija?
friducha napisał(a):rozumiem, że epoka Forsberg jest dla Ciebie odległa
friducha napisał(a): ale doprawdy nie rozumiem Twojego zacietrzewienia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości