Duche napisał(a):Nicole zakończyła? Ooo, to jednak nie zrobiła takiej kariery jaką jej przepowiadano. Swoją droga zadziwiający był upadek Czeski. W pewnym momencie wydawało się, że na stałe zagości w czołówce WTA, ale był to tylko moment. Ktoś zna jakieś bliższe przyczyny upadku tenisowego ładnej Czeski?
Duche napisał(a):A Tatiana Golovin to gra jeszcze?
Kacpero221 napisał(a):Losowanie Kubota w Miami:
1R Nalbandian [WC]![]()
2R ew.Troicki [30]
3R ew. Nadal [4]
Łukasz Kubot bardzo szybko zakończył swój udział w turnieju ATP w Miami (pula nagród 3,645 tys. dol.). Polak przegrał bowiem w pierwszej rundzie turnieju z Argentyńczykiem Davidem Nalbandianem 6:3, 6:2.
doliniarz napisał(a):Nie wiem czy mi się nie przyśniło, ale chyba tak krytykowana przeze mnie Radwańska ograła Ivanovic
Kacpero221 napisał(a):doliniarz napisał(a):Nie wiem czy mi się nie przyśniło, ale chyba tak krytykowana przeze mnie Radwańska ograła Ivanovic
To Cię zszokowało?! Ivanović jest bez formy już od prawie roku i tylko od czasu do czasu potrafi wygrać ważny mecz. Agnieszka w tym sezonie poprawiła zdecydowanie swoją grę i byłem (prawie) pewny jej zwycięstwa. Oby Cię zszokował mecz Agi ze Szwedową i jej zwycięstwo (oby!).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości