Raku daj spokój bo gdyby to chodziło o jakąś inną nację niż Norwegowie to Markos pierwszy po kamień by się schylił.

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Duche napisał(a):Dlaczego wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że Bjoergen to niesympatyczna osoba?
ssonicsl napisał(a):Do Małysza jednak jej jeszcze sporo brakuje...
Myślę że powinni się zamienić rolami; lekarz naszej ekipy będzie biegał a Justyna będzie leczyć no bo przecież ona wie lepiej, zapewne jest dobrze wykształcona medycznie skoro się tak wielokrotnie i zdecydowanie wypowiada na ten temat(choć ja osobiście nawet na łożu śmierci podziękowałbym za takiego lekarza- To nieprawda, że leki na astmę poprawiają zdolności do wysiłku fizycznego - mówi lekarz polskiej reprezentacji w Vancouver, Jarosław Krzywański
Sportowcy, którzy spędzają 300 dni w roku biegając dwa razy dziennie na nartach za kołem podbiegunowym są narażeni na astmę wywołaną wysiłkiem wielokrotnie bardziej niż zwykli śmiertelnicy
Masha napisał(a):Nie wliczam do tego grona Markosa i Duche'a (bo oni są po innej stronie barykady i kibicują przede wszystkim Norwegii i Rosji
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości