zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Mateusz napisał(a):Petrze udało się awansować do 30. i dobrze.
RakuNH napisał(a):Chruścicki znowu smęci że Justyna w ostatnia ćwierćfinale. Moim zdaniem w 3![]()
Justyna powinna mieć łatwy bo startuje z 6,15,16,25,26 także wydaje się jasne kto awansuje i nie powinna się jakoś bardzo zmęczyć.
Panowie jak widziałem na szybkości (bo nie ma wyników nigdzie;/) będą mieli niestety mocne biegi z dużą ilością Szwedów.
góral'ka napisał(a):a oni zamierzają zrobić coś z tym zakrętem, czy ta dziura dalej będzie "pożerać" rozpędzonych zawodników?
figaro56 napisał(a):Nie wiem ale ja jestem załamany tym co ujrzałem i nie dziwię się Justynie, że chciało jej się płakać jak te trasy pierwszy raz zobaczyła. Amatorka połączona ze ekstremalnymi zjazdami. Kanadyjczycy liczyli pewnie na takiego fuksa jak 4 lata temu projektując ten szajs. Teraz ile upadków a jeszcze nie było walki bark w bark.
kocur1983 napisał(a):Czy was rowniez Bogus z eurosportu tak drazni? Przeciez ten facet gada jak potluczony, ciagle sie myli, nie rozpoznaje zawodniczek. Masakra!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości