Janko10 napisał(a):Co do kombinatorów to skandal. Po co te normy jak i tak się ich nie respektuje?
Najgorsze jest to, że jednym się te normy nagina a innym (tylko kombinatorom) ich spełnienie nie wystarcza...
Poza kombinatorami nie mam pretensji ale szkoda, że pojadą tylko 4 biegaczki i 4 bobsleiści. Ale to przynajmniej nie wkurza tylko martwi w kontekście jakiejś kontuzji. Trochę też szkoda, że nie jedzie Marczułajtis ale w końcu normy nie wykonała a perspektywiczna też raczej nie jest.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
ewcia napisał(a):A dla mnie najgorsze jest to, że jutro mam ostatni dzień urlopu.W poniedziałek muszę grzecznie maszerować do pracy.Nadchodzą ciężkie czasy dla pracujących kibiców.Ja oglądam również inne dyscypliny sportowe.
dan napisał(a):http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/igrzyskom-grozi-skandal-wyrzucic-rosjan,1436897
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość