Pierwsza trójka odpowiednio zarobić ma 60, 30 i 10 tys Euro za klasyfikację generalną, co w skokach jest już sumą dość pokaźną. Jednak wykreowanie prestiżu danego turnieju zajmie przynajmniej ze 3-4 lata. Ponadto nie wierzę, by ktokolwiek specjalnie szykował się na te zawody, tak jak na TCS. Co najwyżej kwalifikacje będą ciekawsze.
 Pierwsza trójka odpowiednio zarobić ma 60, 30 i 10 tys Euro za klasyfikację generalną, co w skokach jest już sumą dość pokaźną. Jednak wykreowanie prestiżu danego turnieju zajmie przynajmniej ze 3-4 lata. Ponadto nie wierzę, by ktokolwiek specjalnie szykował się na te zawody, tak jak na TCS. Co najwyżej kwalifikacje będą ciekawsze.
damian940915 napisał(a):To zależy od motywacji skoczkówPierwsza trójka odpowiednio zarobić ma 60, 30 i 10 tys Euro za klasyfikację generalną, co w skokach jest już sumą dość pokaźną. Jednak wykreowanie prestiżu danego turnieju zajmie przynajmniej ze 3-4 lata. Ponadto nie wierzę, by ktokolwiek specjalnie szykował się na te zawody, tak jak na TCS. Co najwyżej kwalifikacje będą ciekawsze.

ABW - Absolutny Brak Wpadek
 ABW - Absolutny Brak Wpadek  Polscy skoczkowie efektywnie i efektownie w komplecie są w jutrzejszym konkursie, a i skocznia Ruka jakby w lepszej formie niż w ostatnich latach
 Polscy skoczkowie efektywnie i efektownie w komplecie są w jutrzejszym konkursie, a i skocznia Ruka jakby w lepszej formie niż w ostatnich latach  Byle tak do końca weekendu! ... I tylko w reprezentacji Finlandii od 20 lat ten sam Ahonen na czele
 Byle tak do końca weekendu! ... I tylko w reprezentacji Finlandii od 20 lat ten sam Ahonen na czele 

Żyła, jak Żyła -> I seria bardzo dobrze, II seria @#@!#, ile razy już to u niego widziałem, strasznie się pali psychicznie widać. Kubacki nieco gorzej niż oczekiwałem, Hula tak samo. Murańka i Zniszczoł skaczące katastrofy, czyli chyba norma. Bracia Prevc chyba będą bardzo mocnymi zawodnikami w tym sezonie, mam nadzieje ze do pokonania.
 Żyła, jak Żyła -> I seria bardzo dobrze, II seria @#@!#, ile razy już to u niego widziałem, strasznie się pali psychicznie widać. Kubacki nieco gorzej niż oczekiwałem, Hula tak samo. Murańka i Zniszczoł skaczące katastrofy, czyli chyba norma. Bracia Prevc chyba będą bardzo mocnymi zawodnikami w tym sezonie, mam nadzieje ze do pokonania. .
.

Polacy wiele się stało.......Polacy wiele się stało......Polacy....Jeszcze tej zimy będziemy Mistrza Świata mieli
  Polacy wiele się stało.......Polacy wiele się stało......Polacy....Jeszcze tej zimy będziemy Mistrza Świata mieli 

damian940915 napisał(a):Wreszcie potencjał naszej drużyny został wykorzystany! Aż trudno uwierzyć, że trzeba było czekać 16 lat, od czasów początku dominacji A.Małysza, by taki wyczyn osiągnąć. Absolutnie nie ma się do czego przyczepić!
Mam nadzieję, że to konkurs na przełamanie psychiczne, dla tych, którzy jeszcze nie do końca wierzyli w swoją moc w tym sezonie. Oby jutro powtórzyć takie skoki!
 ?? Marzenia ściętej głowy, nawet jeśli to brzmi pesymistycznie, że tak długo ;(
  ?? Marzenia ściętej głowy, nawet jeśli to brzmi pesymistycznie, że tak długo ;( 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości