Piłka nożna

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Piłka nożna

Postprzez mati777 » 13 Gru 2015 22:57

Real przegrał z VCF :D :lol: :mrgreen:
Żółta Łódź Podwodna zatopiła ich w fajnym stylu.Dobrą,mądrą obroną i konsekwentnym atakiem
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez Kisik94 » 17 Gru 2015 14:01

mareqna napisał(a):nie wiem tylko czy Sborna jedzie do Francjii.

Owszem wybiera się, najpierw do Bordeaux gdzie zagra z Anglią. Później do Lille ze Słowacją, a na koniec do Saint-Etienne z Walią. Żeby nasi się z nimi spotkali w 1/8, to albo Ruski wygrywają grupę, a nasi zajmują 3 miejsce, albo na odwrót (choć przy Niemcach to nierealne).
Awatar użytkownika
Kisik94
Żywa legenda

Postprzez kat. » 17 Gru 2015 14:11

No to Lewemu pozostaje strzelić bramkę Niemcom, żeby zwiesić polski internet. Choćby honorową na 1-6 i z karnego :D
...to tylko wieczność pustką śpiewa
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Miejscowość: Marcówka

Postprzez mati777 » 06 Sty 2016 23:14

Barça zagrała dobrze i nawet te zwierzaki z espanyolu im w tym nie przeszkodziły
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez mareqna » 12 Sty 2016 10:44

Robert Lewandowski czwartym piłkarzem globu! :shock: :D
Grzegorz Krychowiak w najlepszej jedenastce świata! :shock: :D
Kamil Glik najlepszym obrońcą w Serie A! :shock: :D
Szczere wyrazy uznania :D te wyniki indywidualne mogą się już nigdy nie powtórzyć tak jak Sochi w sportach zimowych.

100% Jezus usuniety z opaski Neymara przez polityczną poprawność działaczy FIFA na gali Złotej Piłki.Scandal niesamowity tych darmozjadów....co za czasy!!!
mati777 napisał(a):Barça zagrała dobrze i nawet te zwierzaki z espanyolu im w tym nie przeszkodziły

A co to Mati znaczy?
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez mati777 » 21 Lut 2016 21:30

Ub.weekend był dla mnie świetny.Villarreal i Barça wygrały,Pedro zagrał świetnie a i w biathlonie tych co lubie sobie fajnie poradzili.
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez markos7207 » 24 Mar 2016 13:48

Smutna wiadomość, zmarł Johan Cruyff. Z rakiem płuc nie dał rady wygrać...
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez mati777 » 24 Mar 2016 22:43

markos7207 napisał(a):Smutna wiadomość, zmarł Johan Cruyff. Z rakiem płuc nie dał rady wygrać...

Zmarł jeden z największych ludzi w historii sportu,bez niego to nie będzie takie samo.Niech spoczywa w pokoju
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez mati777 » 20 Kwi 2016 21:25

Barça się rozstrzelała ,szkoda że nie mogli tak z 1-2 wcześniej
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez Sven » 20 Kwi 2016 22:02

Kiedyś musieli wyjść z dołka a walka o mistrz się rozkręca.

Za tydzień Liga Mistrzów i mam nadzieję, że Guardiola w końcu coś wymyśli i nie zakończy znowu się na półfinale bo szansa odejść z trypletem jest bardzo duża. Bayern w finale pucharu z Borussią, 4 z rzędu mistrzostwo prawie pewne i jeśli Godin nie za gra a Boateng wróci to szasne na San Siro Bawarczycy będą mieli duże 8-)

I dobra wiadomość z Manchesteru, tylko dwa punty straty United do City w walce o 4 miejsce :evil:
Du bist mein Glück, Groß wie ein Planet
Deutschland & Neuner & United
Awatar użytkownika
Sven
Młodzieżowiec

Miejscowość: DE

Postprzez mareqna » 04 Maj 2016 07:05

Sven napisał(a): jeśli Godin nie za gra a Boateng wróci to szasne na San Siro Bawarczycy będą mieli duże 8-)

To było świetne Diego Simeone to było świetne! Bayerisze za burtą!!!!!ha,ha,ha :lol: Piłka nożna nie umarła,piłka nożna żyje bo okazuje się że drużyna bez gwiazd utarła nosa milionerom z Bawarii i Barcelony.Simeone to najlepszy trener na świecie i mam nadzieję,ze zdobędą Puchar Europy i oby zdobyli też Mistrzostwo Hiszpanii.Właściwie to do Diego mam tylko małą pretensję,że tak mało szans na grę daje bardzo utalentowanym młodym reprezentantom Albicelestes Angelowi Correi słynnemy już ,,jokerowi" i defensywnemy pomocnikowi Matiasowi Kranewiterowi a przecież na ławce jest jeszcze inny młokos Luciano Vietto.Małe Atletico zdobywa Europę a ,, zupełnie malutkie" Leicester City zdobyło Wyspy Brytyjskie :o Drużyna zbudowana z piłkarskich odrzotków,drużyna której bukmacherzy na zdobycie Mistrzostwa Angli więcej szans obstawiali na to że Elwis Presley żyje albo że Justin Bieber zostanie po Obamie Prezydentem USA dokonała cudów ogrywając obrzydle bogatych i Wielkich tego Świata! Piłka nożna żyje!
I oby dziś Sergio Aguero,Nicolas Otamendi,Martin Demichelis,Pablo Zabaletta,Willy Caballero i Bruno Zuculini po wodzą Manuela Pellegriniego utarli nosa Cristiano Ronaldo i spółce.Vamos Albicelestes!
Ale co tam,ważne że dziś Atletico jest wielkie!!!

No i Puchar Europy dla Madrytu!
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez figaro56 » 11 Maj 2016 10:57

Znowu Polsat tworzy nowe dwa kanały sportowe i wrzuca tam ponad połowę meczów z Euro 2016. Podobnie jak podczas MŚ w siatkówce część kibiców oburzona.
Zaczyna być piłka nożna dla mnie tak obojętna, że mogą robić co im żywnie się podoba. Mecze Polaków mam zagwarantowane tak jak i finał a reszty i tak nie zamierzam oglądać. Na moje mogą zażyczyć sobie po 1000 PLN za mecz i dodatkowo po 100 za każdy replay na nim, chociaż rozumiem rozgoryczenie tych mniej zamożnych kibiców.
figaro56
Żywa legenda

Postprzez Przechodzimur » 11 Maj 2016 21:42

Ja jestem abonentem Polsatu i też nie wiem, czy i co będę mógł oglądać:). Musze jednak w przeciwieństwie do Ciebie figaro stwierdzić, ze ja poddaje się magii igrzysk, czy wielkich turniejów w piłkę nożna. Bierze mnie to :D .
Przechodzimur
Młodzieżowiec

Postprzez figaro56 » 12 Maj 2016 21:39

Magia IO pozostała ale ta od piłki kopanej niestety gdzieś uleciała. Nie jest to co prawda tożsame z tym co czuję dajmy na to do pływania synchronicznego ale w porównaniu do dawnych lat bez porównania.
figaro56
Żywa legenda

Postprzez Przechodzimur » 12 Maj 2016 21:49

Teraz figaro to wytoczyłeś Grubą Bertę :D , każdy kibic wie, ze pływanie synchroniczne jest w stanie pobić tylko gra w pchełki. Oczywiście, jeśli wreszcie stanie się dyscypliną olimpijską, na co bez wątpienia zasługuje :D
Przechodzimur
Młodzieżowiec

Postprzez kat. » 13 Maj 2016 09:02

E, tam, wartości estetyczne ciągle po stronie pływania synchronicznego, choć współcześni piłkarze robią wszystko, żeby to zmienić.
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Postprzez mati777 » 14 Maj 2016 18:01

Barça mistrzem Hiszpanii!! :D
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez figaro56 » 02 Cze 2016 10:20

Jednak ludziom można wmówić wszystko. Dziennikarzom udało się wykreować obecną drużynę narodową w piłce kopanej na mistrza Europy, świata a Lewandowskiego na najlepszego gracza Galaktyki i Drogi Mlecznej. Aż tu nagle bęc i porażka w sparingu z Holandią. W prasie jakby tony niedowierzania bo nasi byli po prostu gorsi i przegrana tylko jedną bramką to ich sukces. Holandia przebudowująca swą reprezentację po blamażu w eliminacjach do Euro spuściła trochę powietrza z balonika oczekiwań polskich kibiców. Ale nie przejmujcie się. Wygramy z Boćwiną i znowu balonik nadmuchany będzie. Jak to wszystko przeżyć kiedy chcąc dotrzeć do jakiejś informacji sensownej w sporcie trzeba przedrzeć się przez zalew idiotyzmów o Lewandowskim i Lewandowskiej na dokładkę oraz pozostałych reprezentantów. Musiałem przeżyć 60 lat, żeby mieć piłki nożnej serdecznie dość. Wierzcie mi kiedyś też była propaganda w sporcie ale teraz jest ona tak nachalna i wszechobecna, że zaczyna to być męczące. Co to będzie jak rzeczywiście odniesiemy jakiś sukces na tym Euro? Wyłączyć komputery, telewizory i radia i udać się do jakiejś leśnej głuszy bo człowieka zamęczą. Zwłaszcza jeśli chodzi o osobnika w niezbyt dobrej formie zdrowotnej jak ja. To nie są żarty z mojej strony. Wspomnijcie tę fetę jaką zrobili z okazji awansu na Euro.
Czy naprawdę nie ma już normalnych dziennikarzy, fachowców którzy potrafią pisać i mówić o sporcie bez tej maniery huraoptymizmu. Czy im płacą od nadmuchanego balonu?
figaro56
Żywa legenda

Postprzez kat. » 02 Cze 2016 10:35

Mnie skutecznie wyleczyło z fascynacji reprezentacyjną kopaną euro w Polsce. Nie wiem, kiedy się toto dokładnie zaczyna, ale z tą leśną głuszą to bardzo sensowny pomysł. Ale chyba już niedługo, bo pół marketu tonie w trąbkach, biało-czerwonych szalach i koszulkach made in China.
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Postprzez mareqna » 02 Cze 2016 11:01

O naiwni ;) i w ,,Leśnej Głuszy" też was dopadnie Lewandowski bo Lewandowski jest wszędzie.W śpiewie ptaków,w porannej rosie,w koranach drzew,w górskim strumyku,w wieczornym rechocie żab,w dźwieku świerszczy,w locie ptaków,w słońcu,w chmurach,w marzeniach,w snach.Wszędzie..........a Lewandowska w każdym łóżku zdrowego faceta i niejednej dziewki.Lewandowskich trzeba wdychać jak powietrze....po prostu nie ma życia bez Lewandowskich!Trzeba się z tym pogodzić albo umrzeć ale nie jestem pewien czy w,, lepszym wymiarze '' też nie dopadnie nas Lewandowski. :shock:
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości