zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
markos7207 napisał(a):Żeby zawody uznać za ważne, musi wystartować 30 zawodników/zawodniczek. No ale nie słyszałem i nie pamiętam aby kiedyś uznano slalom czy gigant po jednym przejeździe jako oficjalne rezultaty takich zawodów.
Na MŚ w Morioce w 1993, a tam jak to w Japonii pogoda w kratkę, gigant rozgrywano na raty, drugi przejazd dzień późniejgigant mężczyzn.
Jordi napisał(a):Tak jak napisał markos - musi przejechać 30 zawodników. Tylko wtedy można uznać wyniki przerwanych zawodów. Przejechało bodaj 24 czy 25, więc rezultaty są nieważne.
Ja już czekam na zawody w Azji. Chcę zobaczyć tę olimpijską trasę "warunkowo" uznaną przez FIS (czepiać się o różnicę poziomów, to trzeba mieć coś z głową, zwłaszcza, że to raptem brakło do ich śmiesznych wytycznych 25 metrów...).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości