Piłka nożna

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Piłka nożna

Postprzez Snill Jenta » 17 Paź 2015 00:44

kat. napisał(a):Jenta ma rację

Miło mi czytać takie rzeczy.

kat. napisał(a):(większa była w Serbii po meczu o pietruchę z Albanią :P)

No cóż :P
There comes a point where it all becomes too much. When we get too tired to fight anymore so we give up. That's when the real work begins. To find hope where there seems to be absolutely none at all.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez RakuNH » 17 Paź 2015 03:20

kat. napisał(a):Raku - wystarczy oderwać się od radia, netu i tv i nie denerwować :)

To zostaje tylko książka, bo gazety też odpadają :mrgreen:
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez mati777 » 17 Paź 2015 22:09

Wspaniały mecz Magika Neymara
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez Snill Jenta » 18 Paź 2015 10:50

http://sport.tvp.pl/22234142/losowanie- ... -euro-2016
Norwegia gra z Madziarami w barażach, ja to muszę zobaczyć :mrgreen:
There comes a point where it all becomes too much. When we get too tired to fight anymore so we give up. That's when the real work begins. To find hope where there seems to be absolutely none at all.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez kat. » 18 Paź 2015 11:13

Też trzymam kciuki za pożeraczy leczo ;)

Poza tym Bośnia i Słowenia, a Szwedzi z Duńczykami niech sobie zagrają tradycyjnie na remis :)
...to tylko wieczność pustką śpiewa
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Miejscowość: Marcówka

Postprzez Snill Jenta » 18 Paź 2015 11:39

kat. napisał(a):Też trzymam kciuki za pożeraczy leczo ;)

Chciałbyś
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez RakuNH » 18 Paź 2015 12:17

Ciekaw jestem jak BiH wypadnie bo na początku dostawali baty ale wygrzebali się do baraży.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez mareqna » 19 Paź 2015 09:49

Po bardzo słabym starcie w eliminacjach Mistrzostw Świata reprezentację Argentyny może zabraknąć w finałach,naprawdę może sie tak stać,że pierwszy raz za mojego życia pozostaną w domu.Jeden punkt po dwu spotkaniach z słabymi rywalami a na horyzoncie listopadowe starcia z Brazylią i piłkarsko silniejszą Kolumbią.Może się i tak stać,że Europa zacznie eliminacje a Argentyna już odpadnie :( Ten czarny scenariusz jest możliwy!

Piłkarze słabo no, ale wybornie rugbiści Albicelestes, bo po wyeliminowaniu Irlandii są już w półfinałach Pucharu Świata!W odbywającym sie turnieju w Anglii Europa dostała baty i zakończyła turniej w ćwierćfinałach.Vamoooos Albicelestes!
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez Bocian » 19 Paź 2015 12:48

Ja jakoś niedawno słyszałem w radiu, że jakiś niemiecki dziennik, chyba "Der Spiegel" ujawnił, jako by za przyznaniem Niemcom Mundialu w 2006 stała korupcja. Niemieccy działacze mieli podobno tajny fundusz za którym stało 10 milionów franków na łapówki dla działaczy FIFA. Po tym co ostatnio dzieje się w FIF-ie jakoś mnie to nie dziwi :roll:
Awatar użytkownika
Bocian
Żywa legenda

Miejscowość: Bikini Dolne

Postprzez mati777 » 08 Lis 2015 22:51

Jeśli ktoś chce zobaczyć magię i sztukę w jednym to niech włączy mecz Barçy,bo to co wyczynia np.Neymar to inaczej się nazwać nie da
mati777
Junior młodszy

Postprzez Snill Jenta » 13 Lis 2015 19:03

Coś źle wyglądają te baraże, Norge przegrała 0-1 na Ullevaal :(
Trzeba poczekać do niedzieli, oby się podnieśli i pojechali na to Ojro.
Awatar użytkownika
Snill Jenta
Kadra B

Postprzez mati777 » 21 Lis 2015 20:42

4:0 w El Clasico. MASAKRACJA.Wielka Barça.Wielki duet Ney-Luis.i powrót BOGA FUTBOLU .To opis tego starcia
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez Duche » 22 Lis 2015 01:14

Wynik super. Nie spodziewałem się, naprawdę. Choć kibicuję Barcelonie od 1998 roku i wiele chwil smutków i radości przeżyłem, to dziś stawiałem na skromne 0:1. Taka pozytywna niespodzianka jednak bardzo człowieka cieszy. Zwłaszcza, że mój ulubieniec Suarez dwa gole dołożył. Super sprawa. Visca el Barca! ;)
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów"
Diego Armando Maradona

Dorothea Wierer :*
Awatar użytkownika
Duche
Żywa legenda

Miejscowość: Lędziny / Лендзины

Postprzez mareqna » 23 Lis 2015 08:48

mati777 napisał(a):4:0 w El Clasico. MASAKRACJA.Wielka Barça.Wielki duet Ney-Luis.i powrót BOGA FUTBOLU .
Co tam Messi i co tam Barcelona a kogo to interesuje? Dziś Bogiem futbolu jest Robert Lewandowski-najlepszy piłkarz na świecie!
Najlepszym obrońcą globu jest Kamil Glik
Najlepszym defensywnym pomocnikiem jest Grzegorz Krychowiak (oczywiście na świecie)
Największym młodym talentem jest Arek Milik-też na świecie
Najlepszy zmiennikiem czyli zawodnikiem wchodzącym z ławki rezerwowej jest Sebastian Mila-na świecie
Najlepszym trenerem jest Adam Nawałka-na świecie
Najlepszym prezesem Zbigniew Boniek -na świecie
Najlepszym komentatorem piłkarskim Dariusz Szpakowski-na świecie
Najlepszym politykiem wsród braci piłkarskiej-Jan Tomaszewski-też na świecie :shock: był :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez damian940915 » 23 Lis 2015 19:04

Haha :D Jak czytam onet, to faktycznie, jakbyśmy co najmniej do półfinału MŚ doszli, wszyscy się nas boją i modlą się, by Łysy kulki z naszym nazwiskiem do ich grupy nie wyciągnął :D No bez jaj ... Boniek nakręca kibiców bardziej niż Polo Tajner, a to już jest sztuka :D Zaczyna mi się robić żal tych naszych orłów, jak sobie pomyślę, jaki los może ich spotkać w czerwcu (oby nie).
Narty były złe i strzelanie, strzelanie też było złe ...
Awatar użytkownika
damian940915
Mistrz Świata

Postprzez mati777 » 24 Lis 2015 22:40

Barça znowu leje rywala, tym razem Romę.
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez kat. » 27 Lis 2015 10:14

Mareqna - to akurat pozytywna sprawa, że jest moda na reprę i dzieciaki się wczuwają w Lewego, zamiast kibicować jakimś Barcelonom i innym Manchesterom. Jak ja kopałem na podwórku, to nikt nie chciał być Warzychą czy Koseckim :oops: Tylko jeden nieobciachowy przebłysk repry w Barcelonie.

Faza grupowa LE przypomina mi bardzo eliminacje ME, z tym że nie awansować jest jeszcze ciężej, ale nasze kluby walczą heroicznie o święty spokój na wiosnę.
...to tylko wieczność pustką śpiewa
Awatar użytkownika
kat.
Forumowy bożek

Miejscowość: Marcówka

Postprzez mareqna » 28 Lis 2015 10:24

Dziś wszyscy jesteśmy Gobertem Lewandowskim :)
Gdzie grał a gdzie nie grał
ile strzelił a ile nie strzelił
kto podał a kto nie podał
gdzie był a gdzie nie był
co powiedział a co nie powiedział
co pomyslał a co nie pomyslał
co jadł a co nie jadł
na co ma ochote a na co ochoty nie ma
kto chce kupić a kto nie chce kupić
gdzie pojedzie a gdzie nie pojedzie
co włożyła żona a co nie włożyła
miała stringi nie miała stringów
majtki w groszki majtki w kwiatki
jadła misie jadła ptysie
podoba mi się nie podoba mi się
bez stanika ze stanikiem
włosy w kok włosy w lok
itd.itp
Ale jako że każdy ma swoje zmartwienie to i Robert je ma pomimo że jest teraz na piedestale i słynny niczym Kim Kardashian zaraz zaraz ale czemu Kim jest słynna? :shock:
Ano zmartwieniem Roberta Lewego jest Bartosz Kapustka jak donoszą media najwiekszy talent jaki pojawił sie nad Wisła w historii piłki.Dziś okrzykniety najwiekszym talentem w historii Polski a w zimie okrzykną największy talent w historii Europy a potm co tam Europy w dziejach świata!!A potm tytuły ,,lepszy od Pelego, Maradony i Messiego". Bo żaden z nich w debiucie reprezentacyjnym w wieku 18-lat nie zdobył bramki za pierwszym kopnięciem piłki
Bo żaden z nich w drugim meczu po dwóch dotknieciach piłki nie zdobył dwóch bramek
Bo żadnemu z nich nie udało sie żeby dopiero w trzecim meczu reprezentacyjnym bramkarz po raz pierwszy obronił strzał.
I to on wtety bedzie popularniejszy jak Kim Kardashian, skromny chłopak który piłkarskiego rzemiosła uczył się w Tarnovi Tarnów pod Krakowem
I pytania ile Kapuchy za Kapuchy 200 milionów euro,500 milionów euro,1000 milionów euro....mało? :o
ma
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez mati777 » 28 Lis 2015 18:11

A w Barcelonie zabawa nadal trwa :D
Visca el Barça!
mati777
Junior młodszy

Postprzez mareqna » 04 Gru 2015 10:49

W wygranym przez Argentynę na wyjeździe z Kolumbią bardzo ważnym meczu eliminacyjnym do Mistrzostw Świata w 70 minucie w barwach Albicelestes zadebiutował Paulo Dybała.Piłkarz polskiego pochodzenia debiut może uznać za bardzo udany gdyż zdobył prawidłowo bramkę niestety niesłusznie nie uznaną przez sedziego a tuż przed końcem obił słupek rywala.Prwidłowy rozwój 21-letniego ,,Nowego Messiego"potwierdza wywalczenie pewnego miejsca w pierwszym składzie silnej ekipy Bianconeri z Turynu.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości