zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
kat. napisał(a):Na Izrael jakoś nikt się nie zżyma. Ba, to Izrael się zżyma: http://wyborcza.pl/1,75477,17647009,Izr ... tacji.html
Snill Jenta napisał(a):Mówiłam sobie dla beki, żeby wysłać Szpaka na Eurowizję i stało się Chociaż z drugiej strony...
kat. napisał(a):Nie znam gościa, powiedzcie mi, o co chodzi z tym jego rzekomym "pedalstwem"? Że ma pedalski głosik, że wygląda? Przecież na Euro to już od wielu lat standard, nie żaden atut, dlatego już lepiej posyłać kobiety.
kat. napisał(a):Tyle wiem. Ale dlaczego "środowiskom konserwatywnym" ta kandydatura nie pasi? Bo to że teraz każdy wokalista pop śpiewa jak homoseksualista to przecież standard, wystarczy włączyć na 10 minut radio.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości