zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Pocieszyć się można że katastrofalnie zaczęli skakać Czesi i ciekawe czy Koudelkę też to czeka.
 Pocieszyć się można że katastrofalnie zaczęli skakać Czesi i ciekawe czy Koudelkę też to czeka. zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

to nawet na drugi trening się załapali. Bo jakby tak Forfang z marszu zabulił w kwalach to załamka... Tande faktycznie obsuwa się co konkurs niżej, Hilde w Engelbergu na podium ale on takie zawody powinien wygrywać jak chce wrócić do łask Stoeckla a ograł go Kłusek
 to nawet na drugi trening się załapali. Bo jakby tak Forfang z marszu zabulił w kwalach to załamka... Tande faktycznie obsuwa się co konkurs niżej, Hilde w Engelbergu na podium ale on takie zawody powinien wygrywać jak chce wrócić do łask Stoeckla a ograł go Kłusek  . Za plecami czai się kolejny młodziak Joacim Bjøreng, wczoraj szósty a przed świętami 2 x wygrał FIS cup w Notodden a mocno z nim walczyli Leja, Kantyka i Stękała. Czemu ich nie wysyła się do kontynentalu  tylko Hulę ?
 . Za plecami czai się kolejny młodziak Joacim Bjøreng, wczoraj szósty a przed świętami 2 x wygrał FIS cup w Notodden a mocno z nim walczyli Leja, Kantyka i Stękała. Czemu ich nie wysyła się do kontynentalu  tylko Hulę ?  

) bo co do pozostałych to mam wątpliwosci.
 ) bo co do pozostałych to mam wątpliwosci.

Cały konkurs oglądałem z napięciem, pierwszy raz od zakończenia sezonu w marcu, a to dzięki Niemu, brawo. Zaryzykuję stwierdzeniem, że Kamil ma szansę na podium w turnieju, a to byłoby czymś wielkim
 Cały konkurs oglądałem z napięciem, pierwszy raz od zakończenia sezonu w marcu, a to dzięki Niemu, brawo. Zaryzykuję stwierdzeniem, że Kamil ma szansę na podium w turnieju, a to byłoby czymś wielkim 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości