TomaszB napisał(a):Albania z Danią grała akurat u siebie, i była bardzo blisko wygrania.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Na pewno cieszy też że reprezentacja wygrała bez tych wszystkich Obraniaków i Ojgenów - jak widać można budować drużynę bez takich jednostek.
kat. napisał(a):
Rewelacją jest dla mnie na razie Albania. Dwa najcięższe wyjazdy i 4 pkty. A grupa chyba najciekawsza i najbardziej nieprzewidywalna (jedna z niewielu nieprzewidywalnych). Islandia też imponuje.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
ssonicsl napisał(a):Serbia - chyba czas ich wykluczyć z rozgrywek. Kolejny mecz przerywany (choć w sumie z Włochami to się w ogóle nie zaczął) z ich udziałem. Czas na drastyczne kroki, może federacja w końcu postanowi cos zrobić z tym planktonem który przywarł do serbskiego futbolu.
kat. napisał(a):Że co? A kto sprowokował zamieszki? Włochy - OK, tam Serbowie pojechali w tym jasnym celu - nie dopuścić do rozegrania meczu, ale teraz? Albańczyk puścił dronaAlbańczycy (piłkarze) zaczęli się lać, gdy Serbowie chcieli schować szmatę
by mecz mógł być kontynuowany
ssonicsl napisał(a):To kolejne karygodne zachowanie serbskich nacjonalistów których federacja delikatnie mówiąc toleruje.
ssonicsl napisał(a):Kat. kompletnie nie rozumiesz jednej rzeczy. Wydarzenia na boisku dotyczył PIŁKARZY (ja ich nie oceniałem z perspektywy słuszności). To co później się działo dotyczyło już nacjonalistów serbskich (chyba że twierdzisz że Serbowie nie mają z nimi żadnych problemów a na stadiony tacy ludzie nie chadzają). Dlaczego napisałem OK? Bo dotyczyło to sportowców rywalizujących w grze.
ssonicsl napisał(a):(chyba że twierdzisz że Serbowie nie mają z nimi żadnych problemów a na stadiony tacy ludzie nie chadzają).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości