kat. napisał(a):Jeśli dobrze zrozumiałem, to wieczorem, czyli pewnie w "tak czy nie" o 21.30 na PNews.
weiner napisał(a):Czytałem gdzieś w południe, że do policji nie wpłynęło żadne zgłoszenie o rzekomym ataku na posesję Rafalali
Nie miała czasu, przecież jest teraz rozrywana i biega po rozgłośniach rozmaitych...
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
już o wspieraniu finansowym postbanderowców nie wspominając
weiner - chciałem Cię wyprowadzić z błędu, nie kocham Putina, również uważam go za wstrętną kreaturę, ale to nie zmienia mojego zdania na temat Ukrainy.
Uważam że Polska powinna być na równi z resztą państw UE i nie powinna wychodzić przed szereg, powinniśmy być jak najbliżej Merkel i prowadzić politykę zgodną z linią Niemiec. Oni są najbardziej pragmatyczni, a jednocześnie pani kanclerz (którą zresztą też jakoś specjalnie nie kocham, to nie jest moja bajka polityczna) postępuje jednak wyraźnie w jakiś sposób odpowiedzialności za bezpieczeństwo Europy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości