zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
kat. napisał(a):Kawałek oglądałem, bo się zasiedziałem dość długo, ale padłem jeszcze przed Szpilą.
Odyn napisał(a):kat. napisał(a):Kawałek oglądałem, bo się zasiedziałem dość długo, ale padłem jeszcze przed Szpilą.
Gala szła ekspresem,pierwsze trzy walki poprzedzające Szpilkę trwały w sumie może z 4 minuty.Każda się kończyła w 1 rundzie.Długo byś nie musiał czekać.Szkoda,że się nie udało,smutek dla kibiców.
Odyn napisał(a):Zamierza ktoś dzisiaj oglądać wielki powrót Wawrzyka i pojedynek REXA z atomowym bykiem?Zapowiada się ta gala ciekawie.
mareqna napisał(a):Odyn napisał(a):Zamierza ktoś dzisiaj oglądać wielki powrót Wawrzyka i pojedynek REXA z atomowym bykiem?Zapowiada się ta gala ciekawie.
Słowo Gala oznacza ,,uroczystość,przyjęcie" i dobrą miłą atmosferę.Polsat z Borkiem,Sędrowskim,Janiszem czy Magierą na czele kreuje marne widowiska i marnych bohaterów próbując nam wcisnąć kit że jesteśmy światkami wielkich wydarzeń sportowych którymi interesuje się cały świat.I te ich mega kity wczoraj leciał Johny Rambo,dziś Jean-Claude Van Damme a jutro Steve Seaghal.Na trzech kanałach siatkówka i krzyki komentatorskie jakby każdy mecz toczył się o Mistrzostwo Świata.Tania chałtura i nic więcej.A kto to jest ten Wawrzyk?
kat. napisał(a):Borek to podczas wywiadów z pięściarzami kadzi, ile może, żeby go żaden lewym sierpowym nie potraktował. Na razie póki co w karierze ma tylko stracony mikrofon
Poza tym zluzuj, Odyn. Niestety polsatowe gale zasłużyły na taką opinię, jaką wyraził Mareqna. A że sporo zajmują się boksem, to inna sprawa. Za dużo było Bambusów z łapanki i spasionych Bułgarów / Czechów / Jugoli z bilansem walk 1-1-26 (24 KO).
kat. napisał(a):Akurat do Borka nic nie mam, bo myślę, że nawet gdyby komentował bierki podwodne, to byłby fachowo przygotowany. Czasem ma skłonność do wazeliniarstwa, ale ogólnie jest dobrym dziennikarzem, a i słucha się go w miarę przyjemnie. Poza tym wiele razy podczas transmisji piłkarskich zaznaczał swoją "kumatość" głosząc hasła wbrew mainstreamowi, no ale w końcu urodził się w najbardziej kibolskim z polskich miast
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości