Skoki narciarskie

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Skoki narciarskie

Postprzez kibicka » 09 Gru 2013 21:16

Oo, dziękuję bardzo ;)
Byłoby milo zobaczyć go w Soczi, jednak jak mówisz zadanie ciężkie, szkoda...
Kto szuka nieskończoności, niech zamknie oczy

kat. wracaj!
Awatar użytkownika
kibicka
Kadra A

Postprzez Heidi » 10 Gru 2013 21:44

Zwienczenie kariery na MS w lotach w Libercu. To by bylo cos... ;)
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Miejscowość: Ytre Enebakk

Postprzez RakuNH » 10 Gru 2013 21:48

Heidi napisał(a):Zwienczenie kariery na MS w lotach w Libercu. To by bylo cos... ;)

Myślę, że mógłby nie dożyć mamuta w Libercu :mrgreen:
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 12 Gru 2013 10:10

Nie nabijaj się z Andżeliny ;) , jak BER będzie kończył karierę to i mamuta w ekspresowym tempie postawią w Libercu :P
Na razie musi mu wystarczyć Czertak.
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez figaro56 » 12 Gru 2013 10:19

Podobno archeolodzy natknęli się w Libercu na kości mamuta. :D
figaro56
Żywa legenda

Postprzez Heidi » 12 Gru 2013 22:56

Hahaha, no nie. Cos ostatnio zbyt duzo sie myle. Pisze Sejersted zamiast Løseth, Harrahov zamieniam na Liberec. Chyba bede musiala zaprzestac ogladac biegi w Eurosporcie - Chruscicki na mnie zle dziala :lol:
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Miejscowość: Ytre Enebakk

Postprzez friducha » 13 Gru 2013 14:00

bye
Ostatnio edytowany przez friducha, 22 Sie 2016 19:40, edytowano w sumie 1 raz
**UWOLNIĆ ŚWISTAKA***zostawiam na wieczną pamiątkę tego sympatycznego młodzieńca.
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez shunrey » 14 Gru 2013 16:12

Nooo Kamil nareszcie wraca do gry xd Świetnie skoczył i co mnie zachwyciło, idealnie stylowo - dostał jedną 20 jak na MŚ ^^ Gdyby tylko ten 1 skok był ociupinkę dalszy, to byłby dziś najlepszy, ale bierzmy co mamy i cieszmy się, bo TCS i Soczi coraz bliżej.. Kot też fajnie, ale w 2 skoku coś go zepneło, Żyła gdyby nie 1 seria też byłby wyżej.
shunrey
Młodzieżowiec

Postprzez shunrey » 15 Gru 2013 16:11

KAMIL BRAWO. Nareszcie zwycięstwo, nareszcie. Powiem coś odważnego - mimo, że Stoch nie skacze tak daleko jak skakał Małysz i nie zwycięża tak często to w jednym przewyższa naszą legendę - styl skakania. Tylko u Stocha można widzieć 20 od sędziów chociażby wczoraj, dziś czy na MŚ. TCS będzie myślę bardzo dla nas udany ^^
shunrey
Młodzieżowiec

Postprzez Peeta » 15 Gru 2013 16:55

Podium naprawdę fajne, trochę żal Piotrka, no ale mi to rekompensuje Kasai na 3 miejscu. :) Stoch się obudził praktycznie tak jak w poprzednim sezonie, wtedy jednak zaczęło się od Engelbergu. Oby tylko Morgiemu nic poważnego nie było... :(
Awatar użytkownika
Peeta
Junior

Postprzez kibicka » 15 Gru 2013 23:50

Miło się ogląda jak Polacy tak ładnie skaczą ;)
A Kasai i Ahonen jednak dają radę, jak będą mieli szczęście to potem też mieszać mogą w stawce.
Kto szuka nieskończoności, niech zamknie oczy

kat. wracaj!
Awatar użytkownika
kibicka
Kadra A

Postprzez skis » 16 Gru 2013 00:50

kibicka napisał(a):Miło się ogląda jak Polacy tak ładnie skaczą ;)
A Kasai i Ahonen jednak dają radę, jak będą mieli szczęście to potem też mieszać mogą w stawce.

szczęście to mają inni czasami do warunków :P wreszcie ciekawy, niewypaczony konkurs skoków i jakie wyborne towarzystwo w pierwszej piątce. Jaśkowi życzę tego upragnionego medalu na IO, bo się facetowi po prostu należy.
Awatar użytkownika
skis
Junior młodszy

Postprzez RakuNH » 16 Gru 2013 11:52

Peeta napisał(a):Podium naprawdę fajne, trochę żal Piotrka, no ale mi to rekompensuje Kasai na 3 miejscu. :) Stoch się obudził praktycznie tak jak w poprzednim sezonie, wtedy jednak zaczęło się od Engelbergu. Oby tylko Morgiemu nic poważnego nie było... :(

Ja kompletnie nie rozumiem porównywania tych sezonów. Stoch był obudzony od początku i na prawdę świetne lub bardzo dobre próby przeplatał ze słabymi - przecież w mieszańcu wystartował z Kotem nie za zasługi, a za to że mieli być najlepszymi Polakami. Także on się nie musiał budzić jak rok temu, tylko trochę podnieść poziom i regularność i to zrobił.

A jeśli chodzi o styl, to chyba tylko Freitag może rywalizować ze Stochem i przy jakimś dobrym dniu Morgi, bo Schlieri to ma zawsze noty zawyżane. Jeszcze nie można zapominać o Loitzlu, ale teraz to nie ten poziom.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 16 Gru 2013 12:52

RakuNH napisał(a):Ja kompletnie nie rozumiem porównywania tych sezonów. Stoch był obudzony od początku i na prawdę świetne lub bardzo dobre próby przeplatał ze słabymi - przecież w mieszańcu wystartował z Kotem nie za zasługi, a za to że mieli być najlepszymi Polakami. Także on się nie musiał budzić jak rok temu, tylko trochę podnieść poziom i regularność i to zrobił.

Na jedno wychodzi ;) był niestabilny jak rok wcześniej na początku. Na szczęście w tym roku ma większe wsparcie kolegów.

RakuNH napisał(a):A jeśli chodzi o styl, to chyba tylko Freitag może rywalizować ze Stochem i przy jakimś dobrym dniu Morgi, bo Schlieri to ma zawsze noty zawyżane. Jeszcze nie można zapominać o Loitzlu, ale teraz to nie ten poziom.

A Bardala to koza zjadła?
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez RakuNH » 16 Gru 2013 12:55

Przecież Bardal ląduje jak kaczka :twisted: No ale można go tam na siłę dorzucić ;)
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 16 Gru 2013 17:04

Ornitolog się znalazł :P

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez shunrey » 21 Gru 2013 16:07

No i co tu powiedzieć.... Brak słów do wyczynu naszej kadry. Ziobro wygrał, Stoch 2 miejsce i jest liderem, Żyła, młody Murańka w 10 i reszta startujących Polaków w 30. Na razie powiedzieć możemy jedno - jak niegdyś Austriacy, teraz Polacy stają się, albo już stali potęgą. Powiedzcie szczerze, kto po Vancouver by się czegoś takiego spodziewał, bo ja nie :)
http://www.youtube.com/watch?v=Q26Rj7HXXyI <-- Już w tedy załamani wszyscy byli, że po Małyszu koniec ze skokami, eh los płata figle :D
shunrey
Młodzieżowiec

Postprzez mareqna » 21 Gru 2013 16:32

A ja myślałem że to walka skoczków o Mistrzostwo Polski w Zakopcu :o i przełączyłem na ,,Złotopolskich"Widzę siedem medali w Sochi w samych skokach narciarskich :shock:
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez harding » 21 Gru 2013 17:55

Nie sądziłem, że kiedyś to powiem - Niech żyje Ziobro! JAN oczywiście.
harding
Młodzieżowiec

Postprzez RakuNH » 21 Gru 2013 18:04

A czemu akurat po Vancouver? Ja przestałem wierzyć po Oslo - w okolicach Vancouver wieściłem tutaj skokową i kombinacyjną potęgę :lol: Jedna mi wyszła, druga trochę mniej :D
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości