Żeby nie zająć żadnego miejsca w pierwszej 10-tce, szkoda gadać.
  Żeby nie zająć żadnego miejsca w pierwszej 10-tce, szkoda gadać.
 Moim zdaniem Polacy pojechali przyzwoicie. Patrząc na ostatnie starty to miejsce 19. Paterskiego i 33. Gołasia, to przyzwoite wyniki. Na pewno obaj są z tych rezultatów zadowoleni i na pewno ktoś ich zauważy w WT. Zawiedli Ci teoretycznie lepsi, ale to już przed MŚ było widać, że obecnie w formie są właśnie Huzar, Paterski i Gołaś i to się potwierdziło. Nazwiska nie jadą, ale na pewno Wadecki mógł to lepiej rozegrać, bo nasi zawodnicy jeździli tak jakby się nie znali i taktyka była nieco chaotyczna. To i tak cud, że w ostatniej grupce mieliśmy dwójkę zawodników, bo jak peleton nie raz strzelał, to nie mieliśmy nikogo...
 Moim zdaniem Polacy pojechali przyzwoicie. Patrząc na ostatnie starty to miejsce 19. Paterskiego i 33. Gołasia, to przyzwoite wyniki. Na pewno obaj są z tych rezultatów zadowoleni i na pewno ktoś ich zauważy w WT. Zawiedli Ci teoretycznie lepsi, ale to już przed MŚ było widać, że obecnie w formie są właśnie Huzar, Paterski i Gołaś i to się potwierdziło. Nazwiska nie jadą, ale na pewno Wadecki mógł to lepiej rozegrać, bo nasi zawodnicy jeździli tak jakby się nie znali i taktyka była nieco chaotyczna. To i tak cud, że w ostatniej grupce mieliśmy dwójkę zawodników, bo jak peleton nie raz strzelał, to nie mieliśmy nikogo...zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Przez tydzień słuchałem jego korespondencji i za każdym razem dowiadywałem się jak dobrze wypadliśmy, nawet niezadowoloną Włoszczowską przekonał o tym.
   Przez tydzień słuchałem jego korespondencji i za każdym razem dowiadywałem się jak dobrze wypadliśmy, nawet niezadowoloną Włoszczowską przekonał o tym.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Wielka szkoda, piękna historia kolarstwa była związana z tym zespołem. Zawsze charakterystyczne stroje, świetni górale - Laiseka, Mayo, Zubeldia, Anton, Nieve czy Sanchez, teraz już tego zabraknie. Całe szczęście, że chociaż ostał się jeszcze wyścig dookoła Kraju Basków.
 Wielka szkoda, piękna historia kolarstwa była związana z tym zespołem. Zawsze charakterystyczne stroje, świetni górale - Laiseka, Mayo, Zubeldia, Anton, Nieve czy Sanchez, teraz już tego zabraknie. Całe szczęście, że chociaż ostał się jeszcze wyścig dookoła Kraju Basków. 
 http://www.pro-cycling.org/index.php?ka ... ykul=25382
 http://www.pro-cycling.org/index.php?ka ... ykul=25382

Jutro 162 km z Dubaju do Hatty.
 Jutro 162 km z Dubaju do Hatty.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości