ps., właśnie zaczyna się klasyk ostatnich kilku sezonów, czyli mecz Azary z Marią

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

znacznie poprawił sytuację Rogera, który dzisiaj dość szybko uporał się z Hanescu. Więc nadzieja powraca. Choć drabinka jest ciężka, można liczyć jeszcze na takich rewelacyjnych "Darcisopodobnych" (swoją drogą, Belg grał dzisiaj świetnie). Go, Roger!
 znacznie poprawił sytuację Rogera, który dzisiaj dość szybko uporał się z Hanescu. Więc nadzieja powraca. Choć drabinka jest ciężka, można liczyć jeszcze na takich rewelacyjnych "Darcisopodobnych" (swoją drogą, Belg grał dzisiaj świetnie). Go, Roger! 

Janowicz i Kubot swoje zrobili i mam nadzieje, że Przysiężny też przebrnie pierwszą rundę, ale on na pewno ma najtrudniejsze zadanie.
 Janowicz i Kubot swoje zrobili i mam nadzieje, że Przysiężny też przebrnie pierwszą rundę, ale on na pewno ma najtrudniejsze zadanie.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

mareqna napisał(a):Szkoda Nadala,trochę znam się na tenisie ale o Darcisie czy jak mu tam to chyba nie słyszałem.Szkoda Rafy
 ), ma świetną rękę, dobrze się czuje na trawie. Tyle, że należy do (licznego) grona zawodników, których karierę przerywały kontuzje. Kilka dni temu przeklinałem Darcisa gdy przegrał w finale kwalifikacji w Holandii zamykając Kubotowi drogę do turnieju (nasz przegrał z Mahutem, który później wygrał cały turniej - jedynie Polak zdołał urwać Francuzowi seta), ale dziś zawzięcie Belgowi kibicowałem - grał naprawdę dobrze, nie przestraszył się tego, że może wygrać z topowym graczem, w 3. secie grał jeszcze lepiej niż w dwóch wcześniejszych. Nadal po powrocie jest słabiutki w pierwszych rundach - ze względów zdrowotnych trenuje znacznie mniej niż kiedyś i dochodzi do właściwej formy poprzez mecze - całkiem możliwe, że byłby mocny w drugim tygodniu Wimbledonu
), ma świetną rękę, dobrze się czuje na trawie. Tyle, że należy do (licznego) grona zawodników, których karierę przerywały kontuzje. Kilka dni temu przeklinałem Darcisa gdy przegrał w finale kwalifikacji w Holandii zamykając Kubotowi drogę do turnieju (nasz przegrał z Mahutem, który później wygrał cały turniej - jedynie Polak zdołał urwać Francuzowi seta), ale dziś zawzięcie Belgowi kibicowałem - grał naprawdę dobrze, nie przestraszył się tego, że może wygrać z topowym graczem, w 3. secie grał jeszcze lepiej niż w dwóch wcześniejszych. Nadal po powrocie jest słabiutki w pierwszych rundach - ze względów zdrowotnych trenuje znacznie mniej niż kiedyś i dochodzi do właściwej formy poprzez mecze - całkiem możliwe, że byłby mocny w drugim tygodniu Wimbledonu 

Nedops napisał(a):(nasz przegrał z Mahutem, który później wygrał cały turniej - jedynie Polak zdołał urwać Francuzowi seta)
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

. Chociaż wcale nie uważam, że bez Nadala ma łatwą i przyjemną drogę do półfinału. Ciut łatwiejszą, bo Nadal go przecież przeraża, ale nadal niezbyt prostą.
. Chociaż wcale nie uważam, że bez Nadala ma łatwą i przyjemną drogę do półfinału. Ciut łatwiejszą, bo Nadal go przecież przeraża, ale nadal niezbyt prostą. .
. . Tony Roche może go wyprowadzić na prostą, o ile zdrowie pozwoli.
. Tony Roche może go wyprowadzić na prostą, o ile zdrowie pozwoli. .
 . no i fajnie by było wygrać po 10 latach.
 no i fajnie by było wygrać po 10 latach. szkoda Donny
 szkoda Donny 

Janowicz jak wyeliminuje Rogera to w 1/4 zagra z Kubotem hehe. To by było jedno z najważniejszych polskich wydarzeń sportowych z całego mojego życia, ale się za bardzo rozmarzyłem
 Janowicz jak wyeliminuje Rogera to w 1/4 zagra z Kubotem hehe. To by było jedno z najważniejszych polskich wydarzeń sportowych z całego mojego życia, ale się za bardzo rozmarzyłem  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości