Kombinacja Norweska

Rozmowy na temat pozostałych dyscyplin sportowych.

Re: Kombinacja Norweska

Postprzez mareqna » 16 Gru 2012 17:17

Co za emocje ,co za finisz uff..tak ciut,ciut zabrakło.No ale gentlemen Magnus Moen zwrócił koszulkę właścicielowi :D :lol:
Dzień za dniem jak wartki potok czas,
Zacieśnia krąg istnienia mego.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Miejscowość: Chorzów Hajduki

Postprzez RakuNH » 03 Sty 2013 01:59

Informuję, że wybieram się na Puchar Kontynentalny w Wiśle. Innymi słowy jakby ktoś w weekend był w okolicy, to w razie chęci może się kontaktować. Koniec komunikatu ;)
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 03 Sty 2013 09:59

Nie ma sprawy, jak będę w pobliżu to dam Ci znać, uderzę w tam-tamy albo rozpalę ognisko :P
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez RakuNH » 03 Sty 2013 10:42

markos7207 napisał(a):Nie ma sprawy, jak będę w pobliżu to dam Ci znać, uderzę w tam-tamy albo rozpalę ognisko :P

Będę się bacznie rozglądał - Norwegowie jakby co to są zgłoszeni :D
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez friducha » 04 Sty 2013 16:37

bye
Ostatnio edytowany przez friducha, 22 Sie 2016 06:40, edytowano w sumie 1 raz
**UWOLNIĆ ŚWISTAKA***zostawiam na wieczną pamiątkę tego sympatycznego młodzieńca.
friducha
Mistrz Olimpijski

Postprzez mareqna » 06 Sty 2013 13:15

A Francuscy kombinatorzy ładnie kombinują,Lamy na serio chce zostać najlepszym kombinatorem wszech czasów :!: Kombinacja Francuska :D
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez Heidi » 06 Sty 2013 19:50

Taka ciekawostka: Lamy zostal mistrzem Francji nie w kombinacji, ale w skokach Narciarskich bijac najlepszych francuskich skoczkow, po czym Chedal sie obrazil i zakonczyl kariere :lol:
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Miejscowość: Ytre Enebakk

Postprzez RakuNH » 08 Sty 2013 14:47

Puchar Kontynentalny skończył się klęską. Dosyć szybko udało się pogrzebać polską kombinację. Muszę przeprosić wszystkich, którym parę lat temu obiecałem świetlaną przyszłość w dwuboju. Nie spodziewałem się, że polska myśl szkoleniowa działa tak ekspresowo...
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 09 Sty 2013 16:06

RakuNH napisał(a):Muszę przeprosić wszystkich, którym parę lat temu obiecałem świetlaną przyszłość w dwuboju.

Tak łatwo to nie ma, trzeba Ci jakąś pokutę wymyślić :P
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez RakuNH » 09 Sty 2013 18:00

markos7207 napisał(a):
RakuNH napisał(a):Muszę przeprosić wszystkich, którym parę lat temu obiecałem świetlaną przyszłość w dwuboju.

Tak łatwo to nie ma, trzeba Ci jakąś pokutę wymyślić :P

Dawaj :D
Awatar użytkownika
RakuNH
Forumowy bożek

Postprzez markos7207 » 09 Sty 2013 23:18

Ok, za okoliczność łagodzącą uznam fakt że nikt Ci nie uwierzył :lol:

STOP szKODnikom!
Awatar użytkownika
markos7207
Forumowy bożek

Postprzez karlos » 09 Sty 2013 23:55

markos7207 napisał(a):Ok, za okoliczność łagodzącą uznam fakt że nikt Ci nie uwierzył :lol:

Ja uwierzyłem 8-) , bo się nie znam na kombinacji :mrgreen: .
Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali
Awatar użytkownika
karlos
Żywa legenda

Miejscowość: Gdynia

Postprzez Heidi » 10 Sty 2013 12:25

a nasz wielki i utalentowany kombinator Tomasz Pochwala to co? :lol:
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Postprzez mareqna » 10 Sty 2013 14:10

Jeśli się nie mylę to w ubiegłym sezonie mieliśmy przyznane zawody Pucharu Świata w Zakopanem.I co z tego wyszło? i nic,odwołali a ściemniają o Olimpiadzie.Tak przed wyborami.....śmiech na sali.... :lol:
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez Heidi » 10 Sty 2013 14:20

no Polska wkoncu... :(
Awatar użytkownika
Heidi
Kadra B

Postprzez mareqna » 20 Sty 2013 21:06

Coś ten Lamy słabo skacze,czwarty triumf w Pucharze Świata nie taki pewny.Tu się zaczyna dziać niedobrze,oj niedobrze. :cry:
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez Duche » 29 Sty 2013 00:17

Ostatnio w swietnej formie jest Frenzel. Cztery zwyciestwa z rzedu mlodego Niemca musza robic wrazenie i co najwazniejsze, Erik jest obecnie liderem PS, a forma Dzejsona raczej idzie w dol, a nie w gore. Strasznie mnie to cieszy, bo dominacja Francuza juz jakis czas temu mi sie przejadla i byloby fajnie, gdyby ktos inny wygral duza kule (ktos inny, czyt. nie Moan :P ). Juz w zeszlym sezonie wygrac mial Watabe, ale zabraklo mu czasu. Teraz mam nadzieje, ze wygra Frenzel. Zobaczymy jak dlugo utrzyma taka mocna forme, bo byc moze szczyt wlasnie byl teraz, ale jestem dobrej mysli odnosnie Niemca. W ogole jakby jeszcze Tino Edelmann stanal na podium w klasyfikacji generalnej to byloby jeszcze fajniej. No i do tego moze... jakis Japonczyk ;)
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów"
Diego Armando Maradona

Dorothea Wierer :*
Awatar użytkownika
Duche
Żywa legenda

Miejscowość: Lędziny / Лендзины

Postprzez mareqna » 29 Sty 2013 11:26

Jason Lamy strasznie słabo skacze,z takimi skokami to nie wygra 4 Kryształowej Kuli z rzędu.Ale to ,,lisek chytrusek '' i mam nadzieję że przygotował coś w zanadrzu.Mnie tam nie znudziły zwycięstwa Lamy'ego,niech wygrywa i wszystkie zawody przez następnych 10 lat. Martwi mnie tylko mrowie Niemców co zdominowali ostatnie zawody,takie uderzenie-straszny niesmak. :cry:
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

Postprzez Duche » 29 Sty 2013 11:50

Wlasnie to dobrze, ze Niemcy tak zdominowali ostatnio zawody. Bo jesli nie ma Rosjan, to Niemcy jak najbardziej, no i jeszcze Japonczycy. Za Francuzami, Norwegami i Austriakami w ogole nie przepadam.
"Nie rozumiem, jak można mieszkać w pałacu ze złota, podczas gdy tylu ludzi umiera z głodu, a następnie jechać i całować ziemię biednych krajów"
Diego Armando Maradona

Dorothea Wierer :*
Awatar użytkownika
Duche
Żywa legenda

Miejscowość: Lędziny / Лендзины

Postprzez mareqna » 29 Sty 2013 14:31

Tak własnie myślę nad Rosjanami i nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek mieli jakiś wybitnych dwuboistów.Aktualnie w tej dyscyplinie brak Finów (Lajunen,Maninen),Amerykanów,słabsi są też Norwegowie i Austriacy.Niemieccy trenerzy z Ronny Ackermannem przygotowali jakiś niesamowite uderzenie nie tylko w seniorach ale i w juniorach.Tym drugim i tych trzecim ja też nie kibicuję ale miłość francuska :lol: jak najbardziej.Jak Deutsche zaczną dominować na dobre to trzeba będzie zwijać żagle z tej po biathlonie drugiej co do atrakcyjności zimowej dyscyplinie sportu.Deutsche nie charaszo,stanowcze niet.
Awatar użytkownika
mareqna
Mistrz Olimpijski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości