Miło by było, gdyby któryś z tych panów wygrał
A u pań, hmm w sumie sama nie wiem, ale dla Agi stawiam najwyżej półfinał... Ale zobaczymy

Jeśli chodzi o Isię to obawiam się niepowodzenie (ewentualne) będzie tłumaczyć zmęczeniem,bo jak inne odpoczywają to ta chałturzy gdzie popadnie.A gawiedź ma radochę że wygrywa turnieje drugorzędniej rangi.W tenisie liczy się niestety tylko Wielki Szlem i dopóki nie wygra choćby jednego turnieju to w historii światowego tenisa będzie nikim a pan Bohdan Tomaszewski nie będzie żył wiecznie i nie będzie opowiadał o wyczynach Isi jak o wyczynach świętej pamięci Jadzi Jędrzejowskiej.
 Jeśli chodzi o Isię to obawiam się niepowodzenie (ewentualne) będzie tłumaczyć zmęczeniem,bo jak inne odpoczywają to ta chałturzy gdzie popadnie.A gawiedź ma radochę że wygrywa turnieje drugorzędniej rangi.W tenisie liczy się niestety tylko Wielki Szlem i dopóki nie wygra choćby jednego turnieju to w historii światowego tenisa będzie nikim a pan Bohdan Tomaszewski nie będzie żył wiecznie i nie będzie opowiadał o wyczynach Isi jak o wyczynach świętej pamięci Jadzi Jędrzejowskiej. 

mareqna napisał(a):No to kibicko zaczynasz iść dobrą drogą
 Czyli jeszcze nie jestem całkowicie stracona haha
 Czyli jeszcze nie jestem całkowicie stracona haha   

mareqna napisał(a):Ulasylwetką ...

gru336 napisał(a):ja to po turnieju w Doha, Dosze bądź jak to woli Ad-Dausze (strażni drażni mnie wstęp dokładnie taki komentatora Eurosportu z takim dziwnym głosem może ktoś wie jak on się nazywa?)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości