No ale  to nie dziwi ,bo Polacy szczególnie dobrze radzą sobie w pompowaniu balona
 No ale  to nie dziwi ,bo Polacy szczególnie dobrze radzą sobie w pompowaniu balona 
 chyba się Serena zlitowała nad nią i nieco rozkojarzyła w 5 gemie II. seta. Już nasza Ula ugrała z Amerykanką 5 gemów
 chyba się Serena zlitowała nad nią i nieco rozkojarzyła w 5 gemie II. seta. Już nasza Ula ugrała z Amerykanką 5 gemów  . Jutro powtórka z Wimbledonu i mam nadzieję że zwycięzca będzie ten sam, czyli Król Roger.
 . Jutro powtórka z Wimbledonu i mam nadzieję że zwycięzca będzie ten sam, czyli Król Roger. .
 .

), że Ula lepsza od Szarapowej!
 ), że Ula lepsza od Szarapowej!  

Najbardziej rozwalił mnie przedigrzyskowy wywiad z tą pseudokomentatorką tenisa(nie pamiętam nazwiska, chyba Strączy), gdzie mówiła, że medal dla Radwańskiej to obowiązek
 Najbardziej rozwalił mnie przedigrzyskowy wywiad z tą pseudokomentatorką tenisa(nie pamiętam nazwiska, chyba Strączy), gdzie mówiła, że medal dla Radwańskiej to obowiązek 
 A Murray'owi gratuluję, fajnie, że coś ważnego sobie chłopina wygrał w końcu i to IO. Niech ma.
 A Murray'owi gratuluję, fajnie, że coś ważnego sobie chłopina wygrał w końcu i to IO. Niech ma.

Lilavati napisał(a):Zawsze i dopóki żyję zdania o A.Radwańskiej nie zmienię. Gra beznadziejnie. Bosz a tekst o jej inteligencji której większość tenisistów nie posiada doprowadza do nerwicy.

leosiek napisał(a):Sharapova to głównie przegrała sama z sobą, bo zagrała fatalnie; chyba się przestraszyła Sereny.

A Serena pokazała klasę, uwielbiam jej charyzmę i czasami granie na totalnym luzie
 A Serena pokazała klasę, uwielbiam jej charyzmę i czasami granie na totalnym luzie   
  Niech mi zejdzie z oczu za teksty o igrzyskach na kilka miesięcy, może przebaczę przed AO
 Niech mi zejdzie z oczu za teksty o igrzyskach na kilka miesięcy, może przebaczę przed AO  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości