kat. napisał(a):Polskich skórokopaczy może bym i obejrzał za parę dych,
Oj chyba byśmy się nigdy nie dogadali
kat. napisał(a):Sam fakt, że meczu eliminacyjnego w bądź co bądź narodowej dyscyplinie nie będzie w ogólnodostępnej tv, to ewenement i skandal.
Co fakt to fakt. Ale z drugiej strony, jeśli jest taki pazerny pośrednik to kogo tu obwiniać? Telewizje czy pośrednika? Dla mnie Sportfive to zło. Tak samo jak pewni działacze z PZPN. Zresztą Lato już kupuje sobie głosy ze Śląska. Nie zdziwię się jeśli Antoś i śląska koalicja utrzymają go przy władzy.
kat. napisał(a):Legia już zmęczona pucharami

czy to Podbeskidzie ma patent?
Przepraszam na co ma patent?

Świetny mecz Legii, od początku. I mówiłby tak samo bez względu na wynik. 34 strzały w meczu, 75% posiadania piłki. TO JEST MASAKRA. Od początku taktyka była prosta. Do przodu, do przodu, do przodu... W porównaniu do Maciusia: jak idzie dośrodkowanie to jest co najmniej 3 zawodników w polu karnym, u Maćka 2 to było już szaleństwo, różne sposoby konstruowania akcji ze skrzydeł - dośrodkowanie górą, dołem, wzdłuż bramki, wycofanie na 10 metr, Ljuboja w końcu nie na szpicy, co powoduje że jest jakieś 5 spalonych mniej w meczu, grają młodzi zawodnicy, Urban się nie boi na nich postawić, Skorża drżał ze strachu. Mecz mi się bardzo podobał, bardzo.Na stadionie pewnie tez się podobał Prawie wszystkim (i nie mówię tu o kibicach gości. Tak kibicach gości. Łazienkowska jest jednym z ostatnich bastionów w tym kraju gdzie się gości wpuszcza...)
Żyleta. J*** policję, coś tam na wojewodę i premiera, Ole ole to My kibole, Piłka nożna dla kibiców. Ani jednego okrzyku dla Legii, ale Ok protestowali sobie. Aby protestem ukarać władzę postanowili nie dopingować Legii (tam naprawdę zgraja matołów zarządza, naprawdę matołów). Ale żeby było mało. Postanowili również wygwizdać innych kibiców, którzy dopingować Legie zamierzali. Nawet dzieciaki z południowej. JAKIM PRAWEM CHCĄ NARZUCAĆ INNYM SWOJĄ CHORĄ WOLĘ??? Niech mi ktoś wytłumaczy, a kilku pewnie zechce. Jedni niby to kibice postanowili wygwizdać drugich kibiców i to tego samego klubu. EWENEMENT. I po meczu widziałem, że wieruszka jakieś pretensje do piłkarzy miała. Czyżby dlatego że najpierw zawodnicy podbiegli pod trybunę południową podziękować za doping, później na wschodnią i dopiero na końcu podeszli na północną? Ale za co mieli dziękować?
W każdym razie. Żyleta to najbardziej narcystyczna publiczność na świecie. Czasami się zastanawiam czy nie lepiej byłoby im postawić takie olbrzymie lustro w którym mogliby się przeglądać cały mecz. Czy nie byliby szczęśliwsi?