ssonicsl napisał(a):Co do doperów. Ja tam już mam wytypowaną listę kilkunastu medalistów, którzy chyba tych medali nie otrzymają na zawsze. Czekam.
karlos napisał(a):Te jej fenomenalne rzuty od niechcenia śmierdziały na odległość podobnie jak wyczyny północnych koreańskich ciężarowców. No to czekamy na kolejne wyniki testów .
maksim napisał(a):A tak btw, to również nasz medalista - Bonk był kiedyś karany za doping. Nie wiedziałem o tym ;] Ktoś jeszcze z Polaków obecnych na tych igrzyskach miał podobną przeszłość?
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości