Jutro będzie nawet w czołowej "90", jeśli dobrze zagra w przyszłym tygodniu w Poznaniu to perspektywy rankingowe na drugą część sezonu będzie miał znakomite - właściwie tylko za finał w Poznaniu broni istotnej liczby punktów. Forma jest, Polak będzie się łapał do turniejów ATP (nigdy nie wygrał w nich meczu jak dotąd
 Jutro będzie nawet w czołowej "90", jeśli dobrze zagra w przyszłym tygodniu w Poznaniu to perspektywy rankingowe na drugą część sezonu będzie miał znakomite - właściwie tylko za finał w Poznaniu broni istotnej liczby punktów. Forma jest, Polak będzie się łapał do turniejów ATP (nigdy nie wygrał w nich meczu jak dotąd  ), zobaczymy co ugra w światowej elicie.
 ), zobaczymy co ugra w światowej elicie.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Nedops napisał(a):Nie musieliśmy długo czekać na Janowicza w TOP100Jutro będzie nawet w czołowej "90", jeśli dobrze zagra w przyszłym tygodniu w Poznaniu to perspektywy rankingowe na drugą część sezonu będzie miał znakomite - właściwie tylko za finał w Poznaniu broni istotnej liczby punktów. Forma jest, Polak będzie się łapał do turniejów ATP (nigdy nie wygrał w nich meczu jak dotąd
), zobaczymy co ugra w światowej elicie.

Janko10 napisał(a):Medal na IO w mikście to trochę trąci pływaniem synchronicznym, skupmy się na tym co ważne. Ale jak się nie uda to na osłodę dobre i to by było...
Coś mi się obiło o uszy, że głównie bez formy a nie kontuzja ale nie śledziłem ostatnio to może i masz Sakura rację...
 Tenis na IO jest traktowany jak jest (na pewno mniej poważnie niż wielkie szlemy), ale medal to medal.
  Tenis na IO jest traktowany jak jest (na pewno mniej poważnie niż wielkie szlemy), ale medal to medal.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Janko10 napisał(a):Coś mi się obiło o uszy, że głównie bez formy a nie kontuzja ale nie śledziłem ostatnio to może i masz Sakura rację...
 A ma kontuzję, dwutygodniową przerwę w graniu (zalecenie lekarza) i jak wznowił treningi to się okazało że to kolano  mu jednak dokucza i nie jest w stanie grać
 A ma kontuzję, dwutygodniową przerwę w graniu (zalecenie lekarza) i jak wznowił treningi to się okazało że to kolano  mu jednak dokucza i nie jest w stanie grać  

Jeśli z Kubotem dostała by się do turnieju, to dla mnie kompletnie absurdalna decyzja, ale to musi się wypowiedzieć ktoś znający dobrze zasady kwalifikacji.
  Jeśli z Kubotem dostała by się do turnieju, to dla mnie kompletnie absurdalna decyzja, ale to musi się wypowiedzieć ktoś znający dobrze zasady kwalifikacji.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości