Mam nadzieje, że z Sereną, ewentualne zwycięstwo będzie o wiele bardziej prestiżowe.
 Mam nadzieje, że z Sereną, ewentualne zwycięstwo będzie o wiele bardziej prestiżowe.

.
 . .
 .

Ojciec Sereny nie daje żadnych najmniejszych szans Radwańskiej , twierdzi że Wimbledon już się skończył , i że wygrała go Serena , chyba że jego słowa , to tylko taka gra pozorów
 Ojciec Sereny nie daje żadnych najmniejszych szans Radwańskiej , twierdzi że Wimbledon już się skończył , i że wygrała go Serena , chyba że jego słowa , to tylko taka gra pozorów  Oby potężnie  zrzedła mu mina po sobotnim finale
  Oby potężnie  zrzedła mu mina po sobotnim finale  .Ale jednak nie da się ukryć że Serena będzie faworytką .Radwańska powiedziała że trochę denerwowała się na początku dzisiejszego meczu , bo to był jej pierwszy półfinał takiego turnieju ,w finale nerwy mogą być jeszcze większe ,i dodatkowo może być takie paraliżujące odczucie wielkości rywalki która stoi po drugiej stronie siatki.Ale zobaczymy jak to będzie ,mam nadzieje że skończy się dobrze ,a jeśli tak będzie ,to będziemy mieli liderkę rankingu.
 .Ale jednak nie da się ukryć że Serena będzie faworytką .Radwańska powiedziała że trochę denerwowała się na początku dzisiejszego meczu , bo to był jej pierwszy półfinał takiego turnieju ,w finale nerwy mogą być jeszcze większe ,i dodatkowo może być takie paraliżujące odczucie wielkości rywalki która stoi po drugiej stronie siatki.Ale zobaczymy jak to będzie ,mam nadzieje że skończy się dobrze ,a jeśli tak będzie ,to będziemy mieli liderkę rankingu. 

A dzisiaj  Murray mógłby wreszcie wygrać jakiś poważny turniej.
 A dzisiaj  Murray mógłby wreszcie wygrać jakiś poważny turniej.zdzichu napisał(a): Ojciec Sereny nie daje żadnych najmniejszych szans Radwańskiej , twierdzi że Wimbledon już się skończył , i że wygrała go Serena , chyba że jego słowa , to tylko taka gra pozorów
 Taka wypowiedź z jego ust nie padła, ba! Richard jedyny wywiad dał po finale.
 Taka wypowiedź z jego ust nie padła, ba! Richard jedyny wywiad dał po finale.

figaro56 napisał(a):prawdziwe kobiety
 Figaro gdzie się podziała Twoja tolerancja?
  Figaro gdzie się podziała Twoja tolerancja?  Przecież to normalne że kobiety muszą robić z siebie mężczyzn, bo mężczyźni w wyczynowym sporcie są w 99% lepsi (wyłączając jakieś sporty zwinnościowe). Dlatego też tenisa damskiego czy damskich skoków nie oglądam, bo takie oto mam urojenie
 Przecież to normalne że kobiety muszą robić z siebie mężczyzn, bo mężczyźni w wyczynowym sporcie są w 99% lepsi (wyłączając jakieś sporty zwinnościowe). Dlatego też tenisa damskiego czy damskich skoków nie oglądam, bo takie oto mam urojenie   Tak tylko mnie zaintrygowała Twoja wypowiedź.
  Tak tylko mnie zaintrygowała Twoja wypowiedź.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

. Jak tak oglądam siostry Williams to czasami się zastanawiam, dlaczego nie ma innych czarnoskórych zawodniczek grających na wysokim poziomie, bo do dzisiejszego siłowego tenisa naturalne predyspozycje jak znalazł, ale to zapewne kwestia ogólnego przekonania że tenis to sport dla białych oraz pieniędzy, które trzeba włożyć w treningi dziecka.
 . Jak tak oglądam siostry Williams to czasami się zastanawiam, dlaczego nie ma innych czarnoskórych zawodniczek grających na wysokim poziomie, bo do dzisiejszego siłowego tenisa naturalne predyspozycje jak znalazł, ale to zapewne kwestia ogólnego przekonania że tenis to sport dla białych oraz pieniędzy, które trzeba włożyć w treningi dziecka.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości