Wybacz Domi za zwłokę , oczywiście to Stefka i równie oczywista jest jej kandydatura na miss Londyn 2012 o ile będzie dla niej miejsce w kangurzej kadrze po zamieszczeniu na Twitterze sexownej fotki
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem
Oszust Floyd Landis. Nie zapomnę tamtego Touru który wygrał, na jednym górskim etapie stracił chyba z 10 minut by w następnym tyle samo rywalom dołożyć, wszyscy łącznie z komentatorami eurosportu zastanawiali się co jest grane
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem
Nie, te wielkie i ciężkie cielsko(chyba najcięższy kolarz w peletonie za jego czasów) należy do gościa który jako jedyny reprezentant swojego kraju wygrał etap TdF
I don't need you to worry for me cause I'm alright I don't want you to tell me it's time to come home I don't care what you say anymore, this is my life Go ahead with your own life and leave me alone
Nie myli Cię . I dlatego zdecydowanie wolę kobiecą siatkę , a Turczynki oprócz Polek rzecz jasna, i chyba jeszcze Chorwatek to najładniejsze siatkarki.