figaro56 napisał(a):Janko- ważne aby ludzie byli przekonani o zmianie prezesa PZPN. Zmiana trenera to pikuś.
figaro56 napisał(a):Teraz padają hasła o szkoleniu młodzieży ale nikt nie poda sposobu jak zmusić Lech, Wisłę czy Legię do szkolenia własnych zawodników a nie kupowania za granicą.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
figaro56 napisał(a):Janko- ważne aby ludzie byli przekonani o zmianie prezesa PZPN. Zmiana trenera to pikuś.
...
Lilavati napisał(a):Moim zdaniem wygrzebywanie takich rzeczy jest załosne ;/
kat. napisał(a):Widziałem zdjęcie z fejsa typa dumnie palącego szalik Polski po przegranej z Czechami. Polaka nie Czecha, żeby nie było ... To są ci wspaniali ełrokibice, których "śmieszą stadionowe konwenanse"![]()
...
Żałosne jest to, że ci, którzy podniecali się tą kadrą po meczu z Ruskimi, teraz ostro j.... pezetpeen i Smudę. No ale większość ludzi ma naturę chorągiewek i co poradzić. Tu plus dla Janka (tego spoconego, nie "naszego" forumowego) - przynajmniej jest konsekwentny.
...
figaro56 napisał(a):...Pewnie, że przydałby się na tym stanowisku ktoś bardziej bystry i wykształcony a nie siermiężny Grześ...
...
Powiem coś za co może ktoś mnie ukrzyżuje. Jeżeli na tym stanowisku miałby zasiąść ktoś z "wyżelowanych" celebrytów typu Świerczewski, Hajto, Iwan czy Majdan to już wolę siermiężnego Grzesia.
Niech mi ktoś staremu powie o co chodzi z tymi biletami dla kadry? Jak wielką rodzinę musi mieć piłkarz nożny Błaszczykowski, że 10 biletów to za mało? Teraz wszystko rozumiem. W meczu z Czechami zastanawiałem się w 2 połowie gdzie podział się Błaszczykowski a on musiał polecieć załatwić aby wujka wpuścili na stadion.
kat. napisał(a):Ok, Janko, nie piłem do Ciebie...
Przechodzimur napisał(a):...nawet jak Ty to nazywasz "jankow". Euro pokazało , ze siatka, kosz i inne dyscypliny, to popierdółka (przepraszam obrażonych). Nożna rządzi, czy tego chcemy, czy nie.
RakuNH napisał(a):Ja największe emocje przeżywałem jak Małysz wkraczaj w swój "prime" i piłka się...
kat. napisał(a):Za tysiąc lat, to już nie będzie narodów, więc nie zrozumieją tej paranoi.
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości