Wcześniej się wczoraj zwinąłem . Oczywiście to Ludvik Zajc zmarły w zeszłym roku, niestety, co prawda Słoweniec(Jugosłowianin jak kto woli w tamtych czasach) ale blisko połowę swojego życia spędził w Norwegii. Był skoczkiem narciarskim ale sukcesów nie odnosił, w Norwegii i w świecie skoków znany jako trener kilku ekip.
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem
Tych braci Riszdorfer jest dwóch ,ale uznaje odpowiedź ten to jest Richard ,który wraz z partnerami z czwórki k-4 zdobył całą mase medali mistrzostw świata. Ale nie udało im się zdobyć złotego medalu olimpijskiego.Pamiętam jak w Słowackiej telewizji oglądałem jakiś program po igrzyskach w Atenach i właśnie przedstawiciele tej czwórki byli wręcz załamani brakiem złota.
Aleksandro gdzie Ty tak znikasz ? . Już myślałem że nabroiłaś po meczu z Rosją i Cię zgarnęli . Zagadka chyba czekała na mnie , a jest nią Karen Puzer świetna włoska alpejka z powodzeniem startująca w gigantach i supergigantach.
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem