zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

. Jeśli dziś nie zasnę, to obejrzę kolejny etap Kalifornii, nawet jeśli zasnę to mi się Sagan  przyśni
 . Jeśli dziś nie zasnę, to obejrzę kolejny etap Kalifornii, nawet jeśli zasnę to mi się Sagan  przyśni   . Rośnie na naszych oczach bardzo, bardzo ciekawy kolarz.
 . Rośnie na naszych oczach bardzo, bardzo ciekawy kolarz.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

figaro56 napisał(a):Koszulka najlepszego górala dla Gołasia.
 Brawa za akcję i szkoda, że taktyka nie wypaliła, bo teraz można gdybać co by było jakby jednak został w grupie.
  Brawa za akcję i szkoda, że taktyka nie wypaliła, bo teraz można gdybać co by było jakby jednak został w grupie.zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

, a na odpowiednim etapie zrobić co do niego należy
 , a na odpowiednim etapie zrobić co do niego należy  

zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie

. Zaczekamy, jak się sytuacja rozwinie.
 . Zaczekamy, jak się sytuacja rozwinie. .
 .

Sylwek napisał(a):Jakoś nie walcząc w generalce ciężko mi się zjeżdża z najlepszymi a przez to muszę później gonić… i wczoraj goniłem aż do ostatniego podjazdu. Ten mimo tego jak było widać wjechałem ładnie.

. Ja mam nadzieję, że pomimo braku walki uda mu się zająć miejsce koło 15-stego
 . Ja mam nadzieję, że pomimo braku walki uda mu się zająć miejsce koło 15-stego   .
 .
 . Zmiana układającego trasę wyścigu wpłynęła na wyścig moim zdaniem zdecydowanie negatywnie, chociaż tak naprawdę więcej zależy od kolarzy, którzy grali w szachy zamiast się ścigać. Brawo dla De Gendta za dzisiejszy etap.
 . Zmiana układającego trasę wyścigu wpłynęła na wyścig moim zdaniem zdecydowanie negatywnie, chociaż tak naprawdę więcej zależy od kolarzy, którzy grali w szachy zamiast się ścigać. Brawo dla De Gendta za dzisiejszy etap.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości