Stephanie Schryndig? Chociaż na stronie IBU w profilu ma dodatkowy arsenał ;] to podobna
I don't need you to worry for me cause I'm alright I don't want you to tell me it's time to come home I don't care what you say anymore, this is my life Go ahead with your own life and leave me alone
Schnydrig Sam nie mogłem teraz poprawnie napisać, jak jej na IBU szukałem (ja nie widzę żadnej foty tam). Bajdełej - tylko 10 aktywnych biathlonistek ze Szwajcarii. Mało bardzo.
Niech ktoś da za mnie, ale biathlonistę/biathlonistkę z Ameryki Południowej Z tym nazwiskiem to ja źle napisałem
I don't need you to worry for me cause I'm alright I don't want you to tell me it's time to come home I don't care what you say anymore, this is my life Go ahead with your own life and leave me alone
Anonimejko przepadł bez wieści więc tymczasem go wyręczę .
Kim jest ten niezwykle postawny dżentelmen ? . O towarzyszącą mu panią tym razem nie pytam bo już była bohaterką z fotki na której widniała z innym panem .
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem
Ryży Jaś faktycznie dał potężnego "kopa" skokom narciarskim, choć sam pewnie nie przypuszczał że aż tak potężnego gdy sędziowie tępili jego, wtedy jeszcze dość pokraczny, styl V . Na fotce szczerzy ząbki Jan Boklöv rzecz jasna
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów - S.Lem
To Eric Cantona . Nic o nim nie napisać to grzech, ale napisać ogólnikowo to jeszcze gorzej. Jeśli ktoś nie zna jego barwnego życiorysu , to proponuje poszukać i poczytać
Król we własnej osobie . Takich piłkarzy już nie ma, a jeśli już to są wymierającym gatunkiem. Facet nie dał sobie w kaszę dmuchać bez względu na okoliczności, o czym boleśnie przekonał się palant mieniący się fanem Crystal Palace . Cantona to była prawdziwa "siódemka" z charyzmą a nie jakiś wyżelowany laluś...