markos7207 napisał(a):No ale to nie jest taka zwykła mucha, ta Mucha coprawda nie lata ale potrafi nieżle rzucić przez biodro więc coś tam, coś tam o sporcie wie
.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
friducha napisał(a):EDIT 3: no i po exposé... kurczę aż mi szczęka opadła. Nie spodziewałam się, że pojedzie tak po bandziew sumie pozytywnie bardzo oceniam, mimo że będę musiała 7 lat dłużej zapier... no cóż taki lajf. Zobaczymy jak będzie z wykonaniem... trzymam kciuki żeby mu cojones nie zwiędły i to wprowadzi w życie
![]()
cos czuję, że Gowin poszedł do wycięcia... Jakoś słabo widzę skrócenie czasu procesowego o 1/3.
... napisał(a):Prezes Rady Ministrów podsumowuje cztery lata rządu, wspomina o wzroście PKB - 15,4 proc. i porównuje go do średniej Unii Europejskiej - 0,4 procent.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
friducha napisał(a): A jeżeli nie słuchałeś to nie bardzo wiem z czym dyskutujesz?
friducha napisał(a):Czy oczekiwanie od rozmówcy, że zapozna się z materią, którą komentuje jest według Ciebie zbyt wygórowane?
friducha napisał(a):Czy Ci się to podoba czy nie żyjemy w kraju, w którym są 2 pewne rzeczy: śmierć i podatkiMożemy oczywiście popuszczać wodze fantazji i gdybać co by było gdyby, ale ja jednak wolę dyskutować o realiach naszego kraju. Nie wierzę w państwo bez podatków. Być może mam małą wyobraźnię, ale jako żywo wyobrazić sobie tego nie potrafię. Pytanie czy Ty naprawdę w możliwość istnienia takiego państwa wierzysz?
friducha napisał(a):(...)
EDIT: A kolega Kaczyński oczywiście nie raczył się pojawić w Sejmie na expose... widać ma ważniejsze sprawy
EDIT 2: spóźnił się...
Adrian Woźniak napisał(a):...podatku kastralnego...
Janko10 napisał(a):Adrian Woźniak napisał(a):...podatku kastralnego...
Tego to się można wystraszyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości