zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Menson napisał(a):Są listy startowe na zbliżające się MŚ: http://www.iwf.net/events/2011/WWC_Pari ... ntries.pdf. I w wadze do 53 kg wśród kobiet widzę, że Boyanka Kostova, która tak jak i u mnie, jak i wśród wielu tutaj użytkowników (pamiętam szczególnie aplauz figaro jak i Raku) wzbudziła kilka lat temu podziw zmieniła obywatelstwo z bułgarskiego na azerski.Naprawdę nie rozumiem co modnego jest ostatnio w reprezentowaniu innego kraju... Wystartuje także zawodniczka z Kazachstanu z rocznika 1996. Jak obserwowałem inne wyniki, chociażby z poprzednich MŚJ, gdzie jest złotą medalistką, to dla mnie to była masakra, że taka młoda, a podnosi już takie ciężary. Niestety, albo może stety (
) nie widziałem żadnej jej fotki, czy filmiku z jej udziałem.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Leśniewska za wiele tych punktów nie dorzuciła. Na tym wyborze już jest -3. Też nie bardzo rozumiem po co na siłę wykorzystywać te limity, skoro niektórzy sobie nie radzą nawet w grupie B, a juniorami już nie są.
Tak w ogóle to wiadomo gdzie będą te MŚ w Polsce w 2013? Jest znane miasto?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości