Janko10 napisał(a):Widzisz coś w tym złego?
matti napisał(a):Co do Marszu 11.11. To jest to ważna inicjatywa. Ci co to blokują nie mają już poczucia tożsamości narodowej. Są zwykłymi lewakami, anarchistami. Mam nadzieję, że w tym roku ktoś zrobi wreszcie z tymi chorymi zwolennikami antypolskich SLD i Palikota porządek!
matti napisał(a):Ja osobiście jestem homofobem i jestem z tego dumny.
figaro56 napisał(a):Ponieważ cię lubię Kat to życzę ci abyś będąc w moim wieku mógł powiedzieć to o sobie bo fobie jakie by nie były męczą i nie pozwalają w pełni cieszyć się życiem.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):A wszelkie przywileje małżeństw (jeśli już mają być) powinny oczywiście wynikać z możliwości posiadania potomstwa.
friducha napisał(a):Wiele par hetero też nie może mieć dzieci biologicznych, (albo dzieci nie chce posiadać) czy takie osoby powinny mieć zakaz zawierania małżeństw lub adopcji? Dochodzi jeszcze prawo spadkowe i wspólne rozliczanie podatków dla małżonków.
RakuNH napisał(a):Dla mnie w ogóle jest absurdem, że ktoś po śmierci małżonka może odziedziczyć po nim emeryturę mimo, że nie pracował całe życie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości