Tak że po jednym meczu trudno wyciągać daleko idące wnioski. Jeśli Ruskie potkną się jeszcze ze Słowakami (bo Słowenii chyba jednak dadzą radę), znajdą się pod ścianą i droga do ćwierćfinałów zrobi się wyboista.
 Tak że po jednym meczu trudno wyciągać daleko idące wnioski. Jeśli Ruskie potkną się jeszcze ze Słowakami (bo Słowenii chyba jednak dadzą radę), znajdą się pod ścianą i droga do ćwierćfinałów zrobi się wyboista.

Tak jak Kat napisał, mimo niektórych wysokich wyników wszystkie drużyny musiały się napocić, bo często po dwóch tercjach wynik był na styku, dzięki czemu mecze na pewno były ciekawsze. Widziałem spotkanie Łotyszy z Czechami i na prawdę świetny mecz. Szkoda trochę Łotwy, bo tracili bramki w sytuacjach stosunkowo bezpiecznych i wpadały im takie załamujące strzały z bardzo ostrego kąta. Po golu w 19 minucie pierwszej tercji myślałem, że Czesi się już po rywalach przejadą, a tu kolejna niespodzianka i walka do samego końca
 Tak jak Kat napisał, mimo niektórych wysokich wyników wszystkie drużyny musiały się napocić, bo często po dwóch tercjach wynik był na styku, dzięki czemu mecze na pewno były ciekawsze. Widziałem spotkanie Łotyszy z Czechami i na prawdę świetny mecz. Szkoda trochę Łotwy, bo tracili bramki w sytuacjach stosunkowo bezpiecznych i wpadały im takie załamujące strzały z bardzo ostrego kąta. Po golu w 19 minucie pierwszej tercji myślałem, że Czesi się już po rywalach przejadą, a tu kolejna niespodzianka i walka do samego końca  Austriacy też Amerykanów zaskoczyli. Nie mogli strzelić gola mając dwóch zawodników na lodzie więcej, a kilka sekund później przy równych składach złapali kontakt. Dziś liczę na Słowenię w starcu z Rosją
  Austriacy też Amerykanów zaskoczyli. Nie mogli strzelić gola mając dwóch zawodników na lodzie więcej, a kilka sekund później przy równych składach złapali kontakt. Dziś liczę na Słowenię w starcu z Rosją  

ze Słowenią grają, ale w tv będzie chyba transmisja meczu Francja - Kanada. Wieczorem ciekawie zapowiada się potyczka Niemców i gospodarzy.
 ze Słowenią grają, ale w tv będzie chyba transmisja meczu Francja - Kanada. Wieczorem ciekawie zapowiada się potyczka Niemców i gospodarzy.

Przynajmniej po meczu z Niemcami mogli wszystko "zwalić" na świetnego bramkarza Szkopków. Z drugiej strony Francuzi dziś w statystykach też wyglądali nieźle i średnio się ta "wymiana ciosów" dla nich skończyła.
  Przynajmniej po meczu z Niemcami mogli wszystko "zwalić" na świetnego bramkarza Szkopków. Z drugiej strony Francuzi dziś w statystykach też wyglądali nieźle i średnio się ta "wymiana ciosów" dla nich skończyła.  

Widzę jednak, że jako hokejowy fanatyk 2011 zawsze otrzymam wsparcie od Kata i nie muszę wystawiać nosa z biathlonowego forum.
  Widzę jednak, że jako hokejowy fanatyk 2011 zawsze otrzymam wsparcie od Kata i nie muszę wystawiać nosa z biathlonowego forum.

Niestety byłem skazany na tvp i zabili mi kompletnie radość z oglądania meczów. Nawet w arcysilnej stawce kolegów z  tvp, odstawili szopkę nie do przebicia.
 Niestety byłem skazany na tvp i zabili mi kompletnie radość z oglądania meczów. Nawet w arcysilnej stawce kolegów z  tvp, odstawili szopkę nie do przebicia.

Jeśli się nie mylę to grupa A krzyżuje się grupą D, a więc dwie moim zdanie silniejsze i bardziej wyrównane grupy / Amerykanie mnie jak na razie nie przekonują, Szwedów nie widziałem, ale wyniki nie powalają, Białorusini kompletnie zawiedli i powalczą o utrzymanie/
  Jeśli się nie mylę to grupa A krzyżuje się grupą D, a więc dwie moim zdanie silniejsze i bardziej wyrównane grupy / Amerykanie mnie jak na razie nie przekonują, Szwedów nie widziałem, ale wyniki nie powalają, Białorusini kompletnie zawiedli i powalczą o utrzymanie/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości